Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Η κοινωνία :

Θα τους απαντήσει ..

Στις κάλπες, στις 6 Οκτώβρη..!!!

Εδώ και μέρες,

Ο κ. Πορτοσάλτε μετά και τη δημόσια προτροπή του κ. Άδωνι Γεωργιάδη καλούσε επίμονα την ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να ξεκινήσει έρευνα εναντίον μου για τα sms, με τα οποία πληροφορώ τους πολίτες για τις δράσεις μου.

Τελικά σήμερα εισακούστηκαν.

Ο… Μάρκος:

Των «Κασσελίστας»

Ο ίδιος ο Κασσελάκης βρίσκεται .!!

Σε σύγχυση και αδυναμία αντίληψης για το τι ακριβώς,

 Συμβαίνει στο κόμμα και στον ίδιο.??

 Οι Σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν προχθές έξω από την Κουμουνδούρου, με οπαδούς του Κασσελάκη που εξύβριζαν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ανέσυραν μνήμες από την εισβολή των θερμοκέφαλων οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021. «Καπιτώλιο, αλλά γκρέκα». Κάτι γραφικοί τύποι που πίνουν νερό στο όνομα του πορφυρογέννητου διαμαρτυρήθηκαν για τη «βασιλοκτονία» και επιτέθηκαν με χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου σε πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για «άεργους και νούμερα».

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Στο τέλος :

Από το Μαξίμου.??

Θα ζητήσουν τη σύλληψή μας...

Το αποδεικνύουν κάθε πρωί με τις φανατικές επιθέσεις από τους γνωστούς υποστηρικτές τους στα μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα ανακάλυψαν μια νέα θεωρία ότι πρέπει να είμαστε βουβοί υποψήφιοι, να μην ενημερώνουμε κανέναν για τις θέσεις μας.

Τα δίνουν όλα, αλλά δεν θα μας κάμψουν.

Εσωκομματικές:

ΠΑΣΟΚ – 





Σ. Ξυνίδης: “Γι’ αυτό στηρίζω Χ. Δούκα”

-“Εσφαλμένη η άποψη για τον Γ. Παπανδρέου” 

Σημειώνει ο ίδιος στην “Θ”28 Ξανθιώτες μεταξύ των οποίων ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, συνυπογράφουν το κείμενο στήριξης στον Χάρη Δούκα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Πώς όμως ενώ το “ρεύμα” Παπανδρέου φαίνεται να στηρίζει τον Παύλο Γερουλάνο, ο κ. Ξυνίδη «παρεκλείνει» στο πρόσωπο του Χάρη Δούκα; Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να σημαίνει διαχωρισμό των θέσεων από τις επιλογές του πρώην Πρωθυπουργού; 

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Χάνει :

 ο Ανδρουλάκης.. 

Από Δούκα στον α’ γύρο .!!

Τα 2+1 σενάρια για το δεύτερο ημίχρονο

Των επαναληπτικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ 

Μετά την πανελλαδική έρευνα της Interview που δημοσίευσε η «Political» στο φύλλο του προηγούμενου Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου με την πρόθεση ψήφου σε όλο το πολιτικό φάσμα, αλλά και με τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα προχωράμε στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης που αφορά τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στη Χαριλάου Τρικούπη.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

   

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ..!!

 ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ..!!!


Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε: 

Την υποψηφιότητα του κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις 30 Ιουνίου.

Τώρα 70 ημέρες μετά, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, κάποιοι - σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας - θυμήθηκαν ξαφνικά να επικαλεστούν ένα άρθρο του καταστατικού, ζητώντας εμμέσως να αποκλειστεί η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα. 

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Συνέντευξη :

κ. Παρασκευά Αυγερινού.!!
Του πρώην Υπουργού Υγείας :


Πριν λίγες μέρες είχαμε τη χαρά και την τιμή..!!
Να συναντήσου το κ. Παρασκευά Αυγερινό (1982-1984):
Και να συνομιλήσουμε με τον πρώην Υπουργό Υγείας ..!!
Ο οποίος σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. 
Μας απάντησε για τη δημιουργία και την ανάπτυξη του ΕΣΥ μέσα στην πάροδο των χρόνων.

Ο κ. Αυγερινός παρά το σχετικά μεγάλο διάστημα απουσίας του από την πολιτική ζωή του τόπου και από το χώρο της Υγείας, διαυγέστατος και ενημερωμένος για την επικαιρότητα μας απάντησε σε ερωτήματα που αφορούν σήμερα το χώρο της Υγείας με τις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που προωθήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια όπως με τις ΤΟΜΥ, όσο και για αλλαγές που συνεχίζουν να προωθούνται προς την υλοποίηση τους όπως με το θεσμό του οικογενειακού ιατρού.

Αναγκαία :


Μια ισχυρότερη οικονομική:

Μεγέθυνση, με κοινωνική διάσταση..!!

 Του Φίλιπου Σαχινίδη:

Η Ελληνική οικονομία κινείται με ρυθμούς μεγαλύτερους από τους αντίστοιχους στην Ευρωζώνη, όπως διατυμπανίζει η κυβέρνηση της  Ν.Δ ,  κοντά όμως στο 2%. Εάν - όπως προβλέπουν διεθνείς οργανισμοί- συνεχίσει στα επόμενα χρόνια με αυτόν τον ρυθμό, τότε το πραγματικό ΑΕΠ  θα προσεγγίσει το σημείο όπου ήταν το 2007 σε μια δεκαετία...!!

Η μελλοντική πορεία της οικονομίας, πέρα από τις εξελίξεις στο εσωτερικό, θα καθοριστεί σε σημαντικό βαθμό και από τις γεωπολιτικές και γεωοικονομικές ανακατατάξεις, που ενισχύουν τις αβεβαιότητες.