Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Εγκαταλείπει τη ΝΔ η ΝΤΟΡΑ!!!

Εάν επιστρέψει στο κόμμα ο Σαμαράς???




Η πρώην υπουργός της ΝΔ δεν επιθυμεί την επιστροφή του Αντ.Σαμαρά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης"Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα περνά το κατώφλι της Ρηγίλλης, εγώ εγκαταλείπω οριστικά τη ΝΔ και η ευθύνη της αποχώρησής μου δεν θα βαρύνει εμένα". Αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη προς τον Κώστα Καραμανλή, την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του προέδρου της Πολιτικής Ανοιξης στη ΝΔ, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Οι συνεργάτες του Κ.Καραμανλή λένε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και οι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά, ύστερα από τη δεξίωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας, επισήμαιναν με έμφαση ότι ο πρόεδρος της ΝΔ και ο πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ είχαν εγκάρδια συνομιλία, ενώ αντίθετα ο Κώστας Καραμανλής δεν συνομίλησε με τον Κ. Μητσοτάκη.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θα καταγγείλει τον Κ. Καραμανλή και θα αποχωρήσει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εάν επιστρέψει ο Α.Σαμαράς. Το σημαντικό όμως είναι ότι τώρα απειλεί ότι θα φύγει από το κόμμα και η Ντόρα Μπακογιάννη.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/10/09 12:49

    Νομίζω ότι σας καίει πολύ ότι η Ντόρα προηγείται, ότι εμφανίζεται ενωτική να λέει ότι στη ΝΔ δεν περισσέυει κανείς. Αν ο Σαμαράς δεν μπορεί να κάτσει με αρχηγό τη Ντόρα δικό του πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν φύγει η Ντόρα θα διαλυθεί το κόμμα και το ξέρετε καλά. Η ΝΔ θα γίνει ένα μιρκό δεξιό κόμμα που θα δει εξουσία πάλι σε 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/10/09 15:50

    Αστειύεστε;;; Αν ο ΠΟΛ.ΑΝ. βγει πρόεδρος του κόματος θα φύγω και γω από τη ΝΔ! Δηλαδή τι θα γίνει; Θα φύγει μετά και (π.χ.) ο Σπηλιοτόπουλος, θα μας κόβει ποσοστά για 15 χρόνια και μετά θα τον επευφημούμε ως αρχηγό όλων μας; Δεν πάμε καλά εμείς οι δεξιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/10/09 17:05

    Ego tin akousa xtes ston Ant1 na leei oti tha ypiretisei to rolo pou tha tis dosei h parata3i. Ara ta sxolia peritevoun. An kapoios apo tous ypopsifious exei hthos kai exei to dikaioma na einai ypopsifios auti einai h Dora. Giati exei diadromi pou tin 3eroume kai den egkateleipse pote to komma mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/10/09 19:33

    η ίδια εχει δηλωσει κατ' εξακολούθησιν ότι άφησε πίσω τα παλιά και άλλαξε σελίδα!
    Μόνο ετσι καταφερε κι ο Σαμαρας να ξαναγυρίσει και να γίνει και υπουργός! Αντι να λέι κι ευχαριστώ από πάνω παει να κανει ξανα τη διάσπαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφηστε καλυτερα τις κρισεις για το ποιος εχει το δικαιωμα να κελεγει και ποιος οχι.
    Εφοσον και η Ντορα και ο Σαμαρας ειναι υποψηφιοι με καλες πιθανοτητες να εκλεγουν σημαινει οτι υπαρχει κοσμος στη βαση της ΝΔ που πιστευει σ'αυτους και τους θελει για αρχηγο.

    Κατα την αποψη μου οποιος και να βγει θα κατσουν και οι δυο στο κομμα και θα πουν και μια κανταδα. Το νομιζετε; Κι εγω που δεν θελω την Ντορα μπορω να πω "ετσι και βγει η κοτα εγω θα ψηφισω Πασοκ"... αλλα δεν ειμαι ριψασπις κυριοι.

    Και, για να ακριβολογουμε. Το δημοσιευμα και μονο δεν ειναι αξιοπιστο. Εκτος του οτι ειναι απο τα ΝΕΑ(!), δεν ειναι δυνατον οι Μητσοτακαιοι να απειλησαν οτι θα φυγουν και ο Καραμανλης παρα ταυτα να εφερε πισω τον Σαμαρα. Ισως πραγματι να μην ηθελαν αλλα εδωσε τοπο στην οργη η Ντορα και αποδεχτηκε τον Σαμαρα πισω στο κομμα.
    Τωρα βεβαια αντε να βγει και Προεδρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή