Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !!!

ΠΡΟΕΔΡΕ ...

Διεκδικεί την θέση Γραμματέα

Ιονίων Νήσων

ο Γιώργος Αρμένης



Ο Γιώργος Αρμένης είναι ο μοναδικός – προς ώρας – Ζακυνθινός, που πήρε την γενναία απόφαση, να καταθέσει φάκελο, για την συμμετοχή του στην προκήρυξη της θέσης του Γενικού Γραμματέα των Ιονίων Νήσων.
Εμείς ήμασταν σίγουροι, ότι κανένας Ζακυνθινός δεν θα τολμούσε και δεν είχε και τα εχέγγυα…
Όμως η νέα εποχή που χαράζει ο Γιώργος Παπανδρέου, δίνει άλλες προοπτικές και τεχνοκρατικές λύσεις, σε θέσεις που πρώτα απαιτούν γνώση και εμπειρία και μετά, κομματικές προσταγές.
Η προσπάθεια να ξεκολλήσει το κράτος από το κόμμα, είναι ότι πιο σημαντικό για την Ελλάδα στον 21ο αιώνα. Ουδείς έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει τις εξελίξεις.
Οι προσκλήσεις της νέας κυβέρνησης, αφορούν σε όλους τους πολίτες που έχουν γνώση, εμπειρία, διάθεση και δυνατότητες. Έτσι, συμφωνούμε με την πρωτοβουλία του συμπολίτη μας, διότι και γνώση έχει και εμπειρία και δυνατότητες, που αποδεικνύονται από την πορεία του. Μακάρι, να κατέθεταν φάκελους, άλλοι δέκα Ζακυνθινοί μακριά από χρώματα.
Τώρα, με την διάθεση του Αρμένη, είναι σίγουρο πως θα διαφωνήσουν αρκετοί πολιτικού του αντίπαλοι. Εσωκομματικά και εξωκομματικά…
Εσωκομματικά, τα επιχειρήματα, θα έχουν να κάμουν με την πολιτική οντότητα του Γιώργου ως Συνασπιστής, άρα… δεν πρέπει να στρέφεται σε θέσεις που παράγουν πολιτική στο κυβερνών κόμμα.
Εξωκομματικά, διότι ουδείς πολιτικός αντίπαλος, πρώην συνεργάτης και σύμμαχος, δεν θέλει σε καμία περίπτωση αυτή την πολιτική εξέλιξη του Γιώργου… Ακόμη περισσότερο, οι του ΠΑΣΟΚ, διότι, δεν ανήκει στο πράσινο στρατόπεδο.
Γιώργο επειδή είναι θεμιτές οι πολιτικές σου απόψεις και οι προσωπικές επιδιώξεις να προσφέρεις στα κοινά, ένα σου μένει, να αλληθωρίσεις προς την νέα εποχή των προσδοκιών του Γιώργου Παπανδρέου.

από:Ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου