Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Η ΝΤΟΡΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ !!!

«Όχι στους αυλοκόλακες και τους λαϊκιστές»




Το δικαίωμα της να εκφράζει τις απόψεις της ακόμη και όταν δεν συμφωνούν με τη γραμμή της ηγεσίας υπερασπίστηκε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη που διαφοροποιήθηκε από τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά στον εκλογικό νόμο, το μεταναστατευτικό και τη διοικητική μεταρρύθμιση.

Απευθυνόμενη στον πρόεδρο του κόμματος, η κ. Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σιωπήσει τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ για να εκφράζουμε τις απόψεις μας», προαναγγέλοντας ουσιαστικά ότι θα λειτουργεί και στο μέλλον αυτόνομα χωρίς να δεσμεύεται από την εσωκομματική πειθαρχία. Παράλληλα, άφησε αιχμές εις βάρος του προεδρικού περιβάλλοντος, λέγοντας χαρακτηριστικά «το κόμμα πρέπει να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει όλο το στελεχιακό του δυναμικό, να αξιοποιήσει άξιους ανθρώπους, με θέσεις σύγχρονες και καθαρές, με όραμα για το κόμμα και το μέλλον του. Όχι συμβιβασμένους αυλοκόλακες, όχι ακραίους λαϊκιστές, όχι αμετανόητους εραστές της παραπολιτικής και της ίντριγκας»

Η κ. Μπακογιάννη κατέστησε στη συνέχεια σαφείς τις διαφωνίες της με τη γραμμή της Ρηγίλλης σε μεγάλα θέματα, όπως το σχέδιο Καλλικράτης για την αυτοδιοίκηση, το οποίο ζήτησε να μην απορριφθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση.

1 σχόλιο: