Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος

Μετά από πολύμηνη αναμονή ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ το νέο διοικητικό της συμβούλιο. Νέος πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος αυτού αναλαμβάνει οΓιώργος Γαμπρίτσος άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μέσων.
Ο Γιώργος Γαμπρίτσος αναλαμβάνει τη θέση, που μέχρι πρότινος κατείχε ο Χρήστος Παναγόπουλος. Ο κύριος Γαμπρίτσος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της NetMed A.E. και ήταν υπεύθυνος για τη στρατηγική του ομίλου στα Νέα Μέσα, στη διανομή του περιεχομένου, στις νέες τεχνολογίες και στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και τεχνικός διευθυντής του Mega, ενώ τη δεκαετία του '80 εργάσθηκε ως μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS στη Νέα Υόρκη.


Το όνομά του ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα για την θέση του πρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ και οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Αναλυτικά το νέο Δ. Σ. της ΕΡΤ έχει ως εξής:

Γιώργος Γαμπρίτσος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος)

Θανάσης Παπαγεωργίου, Δικηγόρος

Χρήστος Αβραάμ, Εμπειρογνώμων Α’ στο Υπουργείο Εξωτερικών

Λένα Διβάνη, Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, Συγγραφέας

Γεωργανδρέας Ζάννος, Δικηγόρος

Στέλιος Κούλογλου, Δημοσιογράφος

Ηλίας Μοσχονάς, Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων

Στέλιος Στεφάνου, Οικονομολόγος
  • Τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΕΡΤ τις προσεχείς ημέρες θα περάσουν από ακρόαση από το ΕΣΡ, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος θα περάσει από ακρόαση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
    Απο:nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου