Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Εξεταστική !!!

Απο το 2004 -2009

ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΤΗΣ ΝΔ ???


Στα ύψη οδηγήθηκε το πολιτικό θερμόμετρο μετά από την κατάθεση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης των τροποποιημένων δημοσιονομικών στοιχείων κατά την περίοδο 2004-2009.

Στο κείμενο, που υπογράφεται από όλους τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος πλην των μελών του υπουργικού συμβουλίου, αναφέρεται ότι η χώρα βρίσκεται στη δίνη πρωτοφανούς επίθεσης από διεθνείς κερδοσκοπικούς κύκλους και ΜΜΕ λόγω- μεταξύ άλλων- και της "διαπιστωμένης αναξιοπιστίας" των δημοσιονομικών στοιχείων.


Στο κείμενο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην "απογραφή" που πραγματοποίησε η κυβέρνηση Καραμανλή, θύμα της οποίας - όπως αναφέρεται - ήταν "το ίδιο το κύρος της χώρας".


Έντονη ήταν η αντίδραση της Ρηγίλλης.
Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής ΕπιτροπήςΠάνος Παναγιωτόπουλος.
που θα διερευνήσει πιθανές ευθύνες στη διαχείριση των δημοσίων οικονομικών της χώρας από το 1981 έως σήμερα, θα καταθέσει η ΝΔ όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε νύχτα, εσπευσμένα σε μια μεθοδευμένη προσπάθεια συσκότισης και απόκρυψης της αλήθειας για την εξέλιξη των πραγματικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας" και έκανε λόγο για κραυγαλέα μεθόδευση γιατί, όπως σημείωσε, η πρότασή της κυβέρνησης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής περιορίζει την έρευνα στο διάστημα 2004-2009
από:nooz.gr

1 σχόλιο:

  1. Τα λαμόγια της Δεξιάς δεν θα τους σώσει ούτε το χάλι που δημιούργησαν και κάποιοι δουλεύουν διπλοβάρδειες για να το διορθώσουν ούτε και οι συντονισμένες προσπάθειες από τα εντός και εκτός συνεταιράκια.
    Η κίνηση του Γιώργου είναι κυκλοτική και από Απρίλιο μεριά βαριά-βαριά Μάιο τα καρό κουστούμια θα αρχίσουν να αποκτούν σιγά-σιγά σχήμα.
    Δεν είναι άλωστε τυχαία η δήλωση Σαμαρά ότι δεν θα καλύψει κανένα και όταν λέει κανένα εννοεί κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή