Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Οι άλλοι ???



Γράφουν οτι ο Ραγκούσης βρίσκεται στο απυρόβλητο των ΜΜΕ γιατί έχει άκρες στους δημοσιογράφους! Παπαριές.

Υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη που μπορεί να τα βρει με τη βρωμοκάστα των δημοσιογράφων και ειδικά στη χώρας μας; Οχι βέβαια!

Απλά ο Γιάννης ο Ραγκούσης, σεβόμενος τον εαυτό του σιωπά. Δεν βγαίνει κάθε τόσο στα κανάλια των διεφθαρμένων καναλαρχών

Ο Ραγκούσης δεν είναι Καστανίδης, να βγαίνει στα ΜΜΕ καθε τόσο σαν τον Κώστα Πρέκα και να δηλώνει οτι ο τόπος δεν αντέχει άλλη ατιμωρησία. Η πιο μεγάλη μακακία που έχει ακουσθεί απο υπουργό είναι αυτή του Χάρη. Ο άνθρωπος που προίσταται μιας Δικαιοσύνης, η οποία χρόνια τώρα επιτρέπει στα μεγαλολαμόγια να τη βγάζουν καθαρή και τσιμπάει τη μαρίδα, έρχεται να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις αντί να στρωθεί στη δουλειά-όπως κάνει ο Ραγκούσης που φεύγει νύχτα απο το υπουργείο-και να υπερασπισθεί το κύρος της.

Οι δημοσιογράφοι αλλά και οι πολίτες αναγνωρίζουν στον Ραγκούση τη σοβαρότητά του, τις μετρημένες εμφανίσεις του στα χαζοκάναλα και την ακεραιότητά του.

Ο υπουργός Εσωτερικών, κίνησε γη και ουρανό οταν εμφανίσθηκε να δέχεται δώρο laptop στο γνωστό ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος". Η εφημερίδα-μέσω του Θέμου-του ζήτησε συγνώμη.

Αυτός είναι ο Ραγκούσης. Σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους του οι οποίοι βγαίνουν στο γυαλί με τη λιγούρα Ευγενίας Μανωλίδου για δημοσιότητα, ο υπουργός Εσωτερικών επιλέγει να μη ξοδεύει αλόγιστα το κύρος του. Ο άνθρωπος δεν είναι Παυλόπουλος που μπήκε καθηγητής στο υπουργείο και βγήκε Πάκης!

Αν το παράδειγμα του Ραγκούση ακολουθούσαν κι άλλοι, αυτή η κυβέρνηση θα παρήγαγε έργο και θα είχαμε αρχίσει ήδη, να βλέπουμε τ αποτελέσματα της νέας κυβερνητικής αντίληψης.

Και ειδικά στο τομέα της Δικαιοσύνης. Δεν είναι δυνατόν τα πολιτικά καθάρματα που συμμετείχαν στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, που παντελόνιασαν μίζες απο τους Χριστοφοράκους και τα Βατοπέδια, να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που γύρισε τον πλανήτη δέκα φορές σε δυο μήνες, μας διαβεβαίωσε οτι είναι διατεθειμμένος να ματώσει για να βρεθούν οι ένοχοι.

Δεν μπορεί λοιπόν ο Καστανίδης και η Δικαιοσύνη να εθελοτυφλούν, οταν ένας Χριστοφοράκος, ένας Καραβέλας και πολλά άλλα λαμόγια ξύνουν τ αχαμνά τους εκει έξω και γελάνε σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν για τα κλοπιμαία των καθαρμάτων, που ασελγούν σε βάρος του συνόλου. Είπαμε τέρμα στη γαμημένη ανομία. Τέρμα και τα λαμόγια στη φυλακή. Αυτό θέλουν οι πολίτες για να βάλουν πλάτη στη κόλαση.

Ο Ραγκούσης τιμά την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό του και οι δημοσιογράφοι του αναγνωρίζουν το γεγονός οτι δεν τον έχουν βρει σκάρτο πουθενά.

Δεν του χαρίζονται, τον σέβονται. Ας φροντίσουν και οι συνάδελφοί του ν αποδείξουν οτι είναι άξιοι της εκτίμησης των πολιτών-ποιος του γαμεί τους δημοσιογράφους..
για ν αμολάει απερίσκεπτα κοινοτυπίες, όπως κάνουν πολλοί συναδελφοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου