Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ !!!


ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Σκέφτεται την

υποψηφιότητα του



ο Δήμαρχος Αλυκών

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Πιέσεις να είναι υποψήφιος για τον ένα και μοναδικό Δήμο του νησιού, σύμφωνα και με τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση (Καλλικράτης), που προωθεί η Κυβέρνηση, δέχεται ο Δήμαρχος Αλυκών, Αντώνης Γκούσκος, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στην εφημερίδα μας.

Ο ίδιος, που είχε εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του στα σχέδια της Κυβέρνησης και πως αυτά δημοσιεύτηκαν σε σχέση με το χωροταξικό ζήτημα, -κάτι που ενισχύεται και με δύο αποφάσεις του Δημοτικού του Συμβουλίου- αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευτεί ξανά, αν και μέχρι σήμερα κρατούσε κλειστά τα «χαρτιά» του.
Μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως περιμένει να δει το σύνολο των διοικητικών αλλαγών και πως αυτές θα προωθηθούν, αλλά και ποιες «συμμαχίες» θα δημιουργηθούν τόσο στους κύκλους των υπαρχόντων αιρετών εκπροσώπων του νησιού, όσο και σε πιθανούς νέους «παίκτες».
Ταυτόχρονα, υπερασπίζεται την άποψή του και την απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, για τη δημιουργία τριών ισχυρών ΟΤΑ αν και κάτι τέτοιο θεωρείται πλέον οριστικό παρελθόν, με βάση και το σχέδιο που έδωσε για επεξεργασία στην ΚΕΔΚΕ το Υπουργείο Εσωτερικών.

από:Ήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου