Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Είμαι αποφασισμένος !!!!!!!!!!!!!!



1. Γ. Παπανδρέου: Είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι χρειάζεται για τη σωτηρία της Ελλάδας. Είναι ώρα ευθύνης, ώρα μεγάλων αποφάσεων. Ή τώρα ή ποτέ! Πάμε μαζί να αναγεννήσουμε την πατρίδα. Να την απελευθερώσουμε από εξαρτήσεις και κηδεμονίες. Να αλλάξουμε σελίδα. Είναι η ώρα της αλλαγής! Περισσότερα...

- Ο Ελληνικός λαός μας ψήφισε για μεγάλες αλλαγές. Οι δύσκολες αποφάσεις που πήραμε είναι η γέφυρα για το καλύτερο. Δεν είναι προσταγή των συμφερόντων ή των ισχυρών.

- Όσοι μας κατηγορούν για το μηχανισμό, αγνοούν αφελώς ή σκοπίμως την πραγματικότητα. Αγνοούν ότι χωρίς τον μηχανισμό δεν θα είχαμε σήμερα που την κεφαλή κλείναι.

- Είμαστε το Κίνημα που πάλεψε για την απελευθέρωση της Ελλάδας από εξαρτήσεις, όσο κανείς άλλος. Σήμερα καλούμαστε σε ένα νέο παρόμοιο αγώνα.

2. Ο μηχανισμός που καταφέραμε και θα ενεργοποιηθεί στην ώρα του, ασπίδα απέναντι στους κερδοσκόπους που χτύπησαν και σήμερα και την Ελλάδα αλλά και πολλές χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας.

- Σταθερό το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Περισσότερα...

1 σχόλιο:

  1. Ρε ανάρχια επειδή φαίνεσαι σοβαρό άτομα με ανοιχτούς ορίζοντες...θεωρείς ότι ο ΓΑΠ είναι σοβαρός πολιτικός ή μας δουλέυει κανονικά.
    Ήξερε και αυτός ο ίδιος αλλά και το επιτελείο του, για το έλειμμα της Ελλάδος και αντί να πει προεκλογικά δεν υπάρχουν λεφτά και θα ακολουθήσουμε σκληρή πολιτική, ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ τον Ελληνικό λαό και μας οδηγεί στο Δ.Ν.Τ
    Δηλαδή για σένα ο ΓΑΠ εκπροσωπεί τον πραγματικό πρόσωπο του Σοσιαλισμού?????

    ΥΓ
    Τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα και της Μελίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή