Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΤΟ ΓΑΥΡΑΚΙ !!!



ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

  • 1/2 κιλό γαύρο
  • Ξύδι
  • 1-2 κεφάλια σκόρδο
  • μαϊντανό
  • Ελαιόλαδο

Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τους γαύρους

Τους πλένετε καλά και τους στραγγίζετε

Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι και τα καλύπτετε με ξύδι

Μετά από 24-30 ώρες, τα βγάζετε και τα καθαρίζετε από το κόκκαλο

Τα βάζετε σε ένα ταψάκι, ανοιγμένα φιλέτα σε στρώσεις

Πασπαλίζετε κάθε στρώση με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό

Ρίχνετε λάδι μέχρι να καλυφθεί

Διατηρείται στο ψυγείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου