Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

«Κράτος - Μαμούθ»!!!

Δείχνει ή Απογραφή ???



Η απογραφή δείχνει «κράτος - μαμούθ»

«Κράτος - μαμούθ» με περισσότερους από 750.000 δημοσίους υπαλλήλους αναμένεται να παρουσιάσει η απογραφή των μισθοδοτούμενων από τον κρατικό προϋπολογισμό σύμφωνα με εκτιμήσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, η οποία ολοκληρώνεται επισήμως σήμερα. Μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν απογραφεί 680.394 δημόσιοι υπάλληλοι.

Σε αυτήν την πρώτη φάση απογράφηκαν οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία, τα ΝΠΔΔ και στους ΟΤΑ καθώς και οι συμβασιούχοι που υπηρετούν τις ημέρες της απογραφής. Στη δεύτερη φάση που θα ακολουθήσει το φθινόπωρο, θα απογραφούν οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, σε ΝΠΙΔ και σε δημοτικές επιχειρήσεις, οπότε αθροιστικά οι υπάλληλοι τοy δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα αναμένεται να ξεπεράσουν το 1.000.000.
Απο:http://www.ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/7/10 19:38

    Με 3-4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ΑΥΡΙΟ, οι μοναρχικοί τραπεζίτες σκρουτζ μας έχουν προγράψει επειδή ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το πετρέλαιο-ΔΕΝ υπάρχουν 'εναλλακτικές' (μπλοφάρουν για να κερδίσουν χρόνο, αφού οι ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ φτιάχνονται από το ολοένα λιγότερο-ακριβότερο πετρέλαιο), και νομίζουν ότι θα γλιτώσουν τον κανιβαλισμό, βάζοντάς μας να αλληλοσκοτωθούμε ευρωπαίοι-υπερπληθυσμιακοί αφροασιάτες.
    Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει η ανθρωπότητα, τόσο πιο γρήγορα θα δει τη λύση σε αυτάρκη αγροκτήματα.
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4529824
    http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply
    http://timesonline.typepad.com/environment/2009/06/peak-oil-latest-yikes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή