Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Διαβάστε στο σημερινό!!!!


Βασικό Σχολιασμό της Επικαιρότητας:
1. Ευρωβαρόμετρο. Ναι, τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα, αλλά η ωριμότητα των Ελλήνων και η απαίτησή τους να γίνουν τώρα όσες αλλαγές δεν κάναμε χρόνια, είναι το μεγαλύτερο όπλο για να κάνουμε την κρίση ευκαιρία και να αναμορφώσουμε τη χώρα. Διαβάστε περισσότερα.
2. Ριζοσπαστική μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών: ηλεκτρονική κατάθεση και λήψη αντιγράφων ποινικών μητρώων και κατάθεση δικογράφων
- Γιατί η ουσιαστικότερη παροχή προς τους πολίτες είναι αυτά που έχουμε να τα ξοδεύουμε σωστά, να πιάνουν τόπο, και να γυρίζουν στους πολίτες που τα χρειάζονται μέσα από καλύτερες υπηρεσίες. Διαβάστε περισσότερα.
3. Το είπαμε, το κάναμε: τέλος το cabotage στην κρουαζιέρα.
- Ακόμη μία αυτονόητη απόφαση, που συζητάμε χρόνια, και αυτή η κυβέρνηση κάνει πραγματικότητα. Άμεσα οφέλη: ώθηση στην ανάπτυξη, άνοδος του ελληνικού τουρισμού, νέες θέσεις εργασίας. Διαβάστε περισσότερα.
4. Λέτε;
- Συγκρατούμε μία φράση από την χθεσινή τοποθέτηση του αρχηγού της Ν.Δ. στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματός του: « Ασφαλώς δεν θέλουμε να μετατρέψουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε δημοψήφισμα για το Μνημόνιο»… Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου