Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Βλέπετε Εσείς ??????????

Κάθαρση και απόδοση δικαιοσύνης

Στη

ΖΑΚΥΝΘΟ !!!




Στις 7 Νοεμβρίου οι πολίτες θα κληθούν στην κάλπη για να επιλέξουν τη νέα Δημοτική Αρχή, καθώς και τον αιρετό Περιφερειάρχη.

Οι εκλογές αυτές θεωρούνται αυτοδιοικητικές, αλλά έχουν ευρύτερη πολιτική σημασία, από την άποψη ότι τα κόμματα επιλέγουν τους εκλεκτούς τους, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών.
Ωστόσο, σε ό,τι αφορά το νησί μας υπάρχει μια ιδιαιτερότητα, δεδομένου ότι έχει ταλαιπωρηθεί από τους εκπροσώπους της πρώτης διοικητικής μεταρρύθμισης «Ιωάννης Καποδίστριας», οι οποίοι άφησαν πίσω τους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, κυριολεκτικά, καμένη γη.
Είναι γνωστά σε όλους τα σκάνδαλα, τα οποία αμαύρωσαν και εξευτέλισαν τη Ζάκυνθο πανελλαδικώς, καθώς και η διασπάθιση δημοσίου χρήματος, η οποία άφησε το νησί μας με χρέη που αγγίζουν τα 100.000.000 ευρώ. Γι’ αυτό το λόγο το υπ’ αριθμόν ένα ζητούμενο αυτών των εκλογών είναι η κάθαρση και η τιμωρία των ενόχων, η οποία, όπως όλοι γνωρίζουμε, στην «Ψοροκώσταινα» χωλαίνει, γιατί πολλά και αόρατα χέρια εμποδίζουν την απόδοση της δικαιοσύνης.
Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός: «Έχετε δει να πηγαίνει στη φυλακή κανένας αιρετός που καταχράστηκε δημόσιο χρήμα;»!
από:ΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου