Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΠΟΤΕ???

Αγαπητέ μου θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι οι άνθρωποι αυτοί κάνουν τη ζωή που κάνανε οι "δικοί" μας μετανάστες στη Γερμανία και την Αυστραλία πριν μισό αιώνα και...Τι σημαίνει αυτό??? Ότι δεν έχουν δέκα πιστωτικές, 3 καταναλωτικά δάνεια, 2 στεγαστικά (είναι και το εξοχικό ντε), 72 δόσεις για αυτοκίνητο και 2 κινητά (απάντηση γιατί κλείνουν τα ελληνικά μικρομάγαζα).
Οι άνθρωποι αυτοί μένουν στιβαγμένοι, κάνουν το σκ@τό τους παξιμάδι και πρωÏ! �ίστος όταν επιτέλους ανοίξουν ένα μαγαζάκι αλληλουποστηρίζονται (και δεν τρέχουν να συνωστιζονται στα διάφορα πολυεθνικά μεγα-μαρκετ).Όσον αφφορά τα σχόλιά σου περί φορολογικών θα σου πω ότι αν οι ελληνικές επιχειρήσεις ελέγχονται μια αυτές ελέγχονται δέκα. Για το απαξιωτικό σου σχόλιο περι "μυρωδιών" πάνε στο υπόγειο του έλληνα μπακάλι σου και έλα να τα ξαναπούμε.

Είμαι σίγουρος ότι πριν μισό αιώνα τις ίδιες απορίες είχε και κάποιος γερμανός, αυστραλός κλπ για τον παππού σου ή το θείο σου ή κάποιον συγγενή σου (γιατί το 90% των ελληνικών οικογενειών είχε ξενιτεμένους) που δούλευε σαν το σκυλί και μετά από 20 χρόνια δουλειάς άρχισε να κάνει κάτι στη ζωή του αλλά σε άλλη χώρα.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. Εχεις δίκιο για τα δάνεια και τις 72 δόσεις κλπ.γι΄αυτό σήμερα ψαχνόμαστε, όμως σαν μετανάστες είμαστε ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλούταρχος30/9/10 17:16

    Κακογραμμένες και ασύντακτες κοινοτοπίες από αμόρφωτους και απαίδευτους Νεο-Πασόκους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/9/10 22:42

    ΚΑΠΟΤΕ ...
    1. Κάναμε αίτηση στη Γερμανική, Αμερικανική κτλ πρεσβεία, προσκομίζαμε ποινικό μητρώο (ακόμη και βεβαιώση κοινωνικών φρονημάτων), περνούσαμε εξονυχηστικές ιατρικές εξατάσεις και όταν μας δέχονταν πηγαίναμε σε συγκεκριμένο μέρος για συγκεκριμένη εγγυημένη δουλειά και για συγκεκριμένο χρόνο !
    2. Όποιος τόλμαγε να πάει παράνομα, τον ξαπόστελναν κλωτσιδών πίσω με τα έξοδα χρεωμένα στο Ελληνικό ΥΠΕΞ !
    3. Κανείς μας δεν έπαιρνε ιθαγένεια επειδή "βρέθηκε ασυνόδευτος" στην ξένη χώρα !
    4. Οι χώρες υποδοχής μας, φρόντιζαν να μην ξεπερνούν οι ξένοι κάποια ποσόστοση του πληθυσμού τους.
    5. Πληρώναμε φόρους και ασφάλιση κανονικότατα.
    6. Όποιος παρανομούσε απελασσόταν πάραυτα.

    ΣΗΜΕΡΑ...
    1. Η Μαφία στέλνει μιλλούνια μουσουλμάνους τριτοκοσμικούς για να εμπορεύονται την πρέζα και τα λαθραία προΙόντα της.
    2. Χιλιάδες κωλοέλληνες θυσαυρίζουν συμμετέχοντας μέσω ΜΚΟ στο άνωθεν ή προσλαμβάνοντας για 1.5 ευρώ την ώρα χωρίς ένσημα ανθρώπους που ούτε το κωλόχαρτο του Παυλόπουλου δεν έχουν και απολύουν Έλληνες ή στοιβάζουν 50 από δαύτους σε διαμερίσματα αδιαφορώντας για τους Έλληνες που ζουν δίπλα.
    3. Οι κυβερνήσεις πριμοδοτούν την εισβολή δίνοντας ένα κωλόχαρτο σε όποιον μπαίνει που αόριστα του λέει να φύγει σε 30 ημέρες ! και τον αφήνει να έρθει στην Αθήνα για να απαξιωθεί το κέντρο !
    4. Το απαξιωμένο κέντρο το αγοράζουν κοψοχρονιά επιχειρηματίες και πολιτικοί που προωθούν τα παραπάνω ώστε να κλέψουν την περιουσία τουα Αθηναίου και εν συνεχεία να διώξουν τους λαθροεποίκους προς άλλες γειτονιές για να κάνουν "ανάπλαση" και να χρυσοπουλήσουν αυτά που πήραν τζάμπα.
    5. Μισθοφόροι κονδυλοφόροι προπαγανδίζουν ασύστολα κάνοντας το άσπρο μάυρο για να μην αφήσουν τον κόσμο να αντοδράσει και ναξυπνήσει.
    6. Όποιος μπει στη χώρα και εγκληματίσει, ακόμη κι αν πιαστεί αν δεν επισύρει το αδίκημα 10ετή φυλάκιση, αφήνεται ελεύθερος !
    7. Όλοι όσοι μπήκαν παράνομα μετά από λίγο καιρό νομιμοποιούνται και θα έχουν και ελληνική ιθαγένεια, δικαίωμα ψήφου, ακόμη και στέγη από τους ΟΤΑ.
    8. Κανείς δεν ελέγχει το ποιόν αυτών που έρχονται, κανείς δεν ελέγχει αν φέρουν αρρώστιες, αν είναι πράκτορες...
    9. ΑΦήνονται πληθυσμοί μουσουλμανικοί με υπεργεννητικότητα να εγκατασταθούν στη χώρα ώστε ο Έλληνας με την υπογεννητικότητά του να μείνει μειοψηφία.
    10. Αφήνονται να κάνουν λαθρεμπόριο μπρος στα μαγαζιά και έτσι τα κλείνουν !!! κι όχι με το παραμυθάκι σου που ισχύει μόνο για κάποιες περιπτώσεις...
    11. Έχουν καταλάβει όλες τις πλατείες, λερώνουν, απειλούν, χτυπούν, μαχαιρώνουν, κλέβουν, βιάζουν και κάνανε την Αθήνα από τουριστικό θέλγητρο, την πιο αποθητική πόλη στον πλανήτη !
    12. Έχουν όλοι κινητό, προσφορά των ΜΚΟ, ρούχα ολοκαίνουρια (νά 'ναι καλά η εκκλησία και οι ΜΚΟ πάλι) και πολλοί πλέον μέχρι κι αυτοκίνητο, χωρίς δίπλωμα, χωρίς άδεια χωρίς τίποτα.
    13. Νοσηλεύονται τζάμπα και φεσόνουν τα ταμεία 7 δις το χρόνο τα οποία πληρώνει ο μαλάκας ο Έλληνας.
    14. Διώχνουν τραπεζικώς 8 δις το έτος από τα μαύρα που βγάζουν στις χώρες τους.
    15. Χρειάζονται 5000 ευρώ το κεφάλι να έρθουν και φυσικά δεν τα βάζουν οι ίδιοι, γιατί αν τα είχαν με αυτά στις πατρίδες τους θα περνούσαν 6 μήνες ζωή και κότα. Τα βάζει η Μαφία, η οποία όταν δεν της τα αποπληρώσουν, τους σκοτώνει...

    Καμία λοιπόν σύγκριση του ΚΑΠΟΤΕ μας με το ΤΩΡΑ τους! Αυτά όχι για σένα, γιατί εσύ τα ξέρεις ΠΟΛΥ καλά, αλλά για όσους αφελείς δε συνειδητοποιούν τι γίνεται και θα φάνε την προπαγάνδα σου αμάσητη...

    Δε ντρέπεσαι λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/10/10 01:47

    30/9/10 22:42

    Δεν εχεις κανει μεταναστης. Απλα εισαι ενας κλωνος και το παιζεις μεταναστης.Πασχεις απο ανθρωποφοβια οτι οι ξενοι θα σου παρουν το ψωμι. Για ολα αυτα που κατηγορεις τους ξενους ειναι καλλιτερα να κατηγορεις το κρατος για τις υποδομες που εχει για την μεταναστευση.Το παιζεις γνησιος ελληνας,αλλα ξεχνας ποσες φιλες περασανε στη χωρα που ζεις.Μεινε με το παραμυθι του Καρατζαφερη και του Πλευρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή