Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωσε !!!


Ο Πρωθυπουργός

Επενδύσεις 45δις


Πράσινες επενδύσεις 45 δισ ευρώ περιμένει η Ελλάδα ως το 2015, ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την διάρκεια ομιλίας του το Σάββατο στο φόρουμ για επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη.
Προσδιόρισε αυτό τον σκοπό ως ελπίδα σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα για τη χώρα μας η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με το φάσμα της χρεοκοπίας και με κοινή προσπάθεια »κατάφερε να γλιτώσουμε την Ελλάδα από το χείλος του γκρεμού».

Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων είπε ότι «Πέρα από τα βραχυπρόθεσμα μέτρα λιτότητας που αναγκαστήκαμε να λάβουμε, σημείωσε ο πρωθυπουργός, εφαρμόζουμε ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές ώστε η οικονομία να γίνει βιώσιμη και ανταγωνιστική μακροπρόθεσμα। Δεν θα γίνουμε ανταγωνιστικοί με τις κλασικές μεθόδους μείωσης των μισθών αλλά με την επένδυση σε ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης, δίνοντας αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας».

Από:info

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/10/10 23:43

    ΠΑΣΟΚ. τέλος πάντων.
    πως είναι δυνατόν να είσαι ανάρχας και ανεξάρτητος όταν το μπλογκ σου είναι γεμάτο πασοκο-προπαγανδα.
    το πασοκ ειναι κόμμα που δημιουργήθηκε με λεφτά των ροκφέλερ. δες σχετικά δημοσιεύματα.
    πραγματικά απορρώ...τι περιμένετε να μας στείλουν τον "αράπη" στο κρεβάτι μας για να ξυπνήσετε.
    τι το θές το μπλογκιν όταν μπαίνοντας κάποιος στη δελίδα σου είναι σαν να μπήκε στο κεντρικό δελτίο του MEGA...
    Σχετικά τωρα με το παπανδρέικο, ψάξε και λίγο για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του...
    Το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ είναι δημοκρατικό κόμμα, από τη στιγμή που ο Γιωργάκης τάχθηκε και δημοσίως υπέρ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης αυτό τα λέει όλα... ο ελληνικός λαός ψήφισε πρωθυπουργό και όχι κάποιον ο οποίος είναι έτοιμος να παραδώσει(όπως και το έκανε) γή και ύδωρ στους ξένους και στους Τραπεζίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή