Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Aπό σήμερα, !!!


H Διπλή Ανάπλαση

Σε διαβούλευση βρίσκεται, από σήμερα έως τις 6 Δεκεμβρίου, η νομοθετική ρύθμιση για το πρόγραμμα Διπλής Ανάπλασης, στις περιοχές του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας του Δήμου Αθηναίων.
Σύμφωνα με την νομοθετική ρύθμιση που προτείνεται από το ΥΠΕΚΑ, η μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση ορίζεται στα 47.000 τμ., και η μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη στο 30%.
Οι χρήσεις γης στην περιοχή ανάπλασης του Βοτανικού περιλαμβάνουν γήπεδο ποδοσφαίρου χωρητικότητας έως 40.000 θέσεων και λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και υπόγειων χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων, μέγιστης χωρητικότητας 450 θέσεων.
Στο γήπεδο ποδοσφαίρου, εκτός από τις κυρίως αθλητικές δραστηριότητες και τις βοηθητικές τους εξυπηρετήσεις, επιτρέπονται και οι χρήσεις χώρων ιατρικής υποστήριξης και αποκατάστασης αθλητών, αιθουσών πολλαπλών χρήσεων πολιτισμού και αναψυχής, χώρων εστίασης, εμπορικών χρήσεων, πολυλειτουργικών χώρων άθλησης και υγιεινής, αθλητικών ξενώνων και χώρων φιλοξενίας, χώρων συνάθροισης κοινού καθώς και χώρων εξυπηρέτησης τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου