Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ !!

ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Την διαβεβαίωση της πολιτείας είχε η Εκκλησία της Ελλάδος ότι θα ληφθεί υπόψιν η άποψη της για την κάρτα του πολίτη πριν την υλοποίηση του προγράμματος που προβλέπεται να τεθεί σε ισχύ από την 11 Ιανουαρίου του 2011.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος,
σε δηλώσεις του ......

μετέφερε τις ανησυχίες της Εκκλησίας για την καταπάτηση των προσωπικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων των πολιτών, όπως ανέφερε ο ίδιος που θα προκύψει από την πραγμάτωση του προγράμματος.
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου σχετικά με το θέμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Μητρόπολη δεν μπορεί να έχει άλλη θέση απ' αύτη της Ιεράς Συνόδου. Η κάρτα του πολίτη δεν έχει σχέση με θρησκευτικά θέματα, όσο με διαχείριση προσωπικών δεδομένων. Είναι γνωστό ότι κάποιοι Πατέρες μιλούν για τον Αντίχριστο, που σύμφωνα με τα λεγόμενα μεγάλων θρησκευόμενων ανθρώπων, θα έχει σαν έμβλημα του το 666. Πολλοί, επειδή, σκοπίμως ή όχι δεν ξέρω, χρησιμοποιείται αυτός ο αριθμός, ταυτίζουν τα προσωπικά δεδομένα με τον Αντίχριστο. Ο Χριστός ήρθε για να έχουμε ελευθερία σκέψης, κίνησης και ζωής. Όποιοι μας δεσμεύουν τις ελευθερίες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου