Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ο νέος ρόλος!!!



Αλλαγές στο στενό επιτελείο του Μαξίμου φαίνεται πως φέρνει η νέα χρονιά, καθώς αναλαμβάνει τα καθήκοντά της ως γενική γραμματέας του πρωθυπουργού η έως σήμερα διευθύντρια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται από πολλούς ότι φέρνει σε δεύτερο πλάνο την περίφημη ομάδα συντονισμού του επικοινωνιακού επιτελείου, με επικεφαλής τον Γιάννη Ραγκούση, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και προάγγελος ευρύτερων αλλαγών στο επιτελείο που θα αναλάβει τον ευρύτερο κυβερνητικό συντονισμό.

Έτσι, επανέρχονται στο προσκήνιο σενάρια για δημιουργία κυβερνητικής επιτροπής, κάτι που φαίνεται να επιθυμούν κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης που δεν είναι τακτικοί συνομιλητές του κ. Παπανδρέου.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι διεργασίες και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Η ανοιχτή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας τις πρώτες ημέρες του 2011 εκτιμούν στο Μαξίμου ότι θα εκτονώσει την ένταση που υπάρχει στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος και έτσι θα αποκαταστήσει την ηρεμία που χρειάζεται σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και στην ίδια την κοινωνία για να περάσουν χωρίς αναταράξεις οι κρίσιμες αλλαγές των πρώτων μηνών του νέου χρόνου, σύμφωνα με το Μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου