Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Να φύγει ???

ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ...


Δεν είναι και λίγο εκατό χιλιάδες άνθρωποι στην Αθήνα να διαδηλώνουν απέναντι σε όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου για τη σωτηρία της χώρας!
Είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των συμπολιτών μας που συμμετείχε στις χθεσινές διαδηλώσεις των λαμόγιων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, όπως και των χιλιάδων χλιδάνεργων της ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ(βλέπε ΠΑΜΕ).
Πάνω κάτω τα ίδια έγιναν και στην υπόλοιπη χώρα,με το λαό να φωνάζει πως δεν παει άλλο αυτή η κατάσταση και φυσικά να έχει δίκιο!
Προσωπικά δε γνωρίζω τι μπορεί να σκέφτεται τώρα ο Πρωθυπουργός με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα,και φυσικά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για ανευθυνότητα κι αδιαφορία μια και ο άνθρωπος έκανε ότι ήταν δυνατόν(και κάνει ακόμα και σήμερα)για να μην αγγίξει η χώρα τον `μπαμπούλα` που λέγεται χρεωκοπία!
Αν ήμουν όμως στη δική του θέση,θα οδηγούσα τη χώρα σε Εθνικές εκλογές,και θα έδινα το δικαίωμα και πάλι στο λαό να επιλέξει `αυτόν και την ομάδα του` που θα οδηγήσουν τη χώρα μακριά από τον `μπαμπούλα`της χρεωκοπίας.
Συνάμα,θα ζητούσα `από τον επόμενο και την ομάδα του`, να μου επιστραφούν τα 240 ευρώ στο μισθό που μου πήρε η Κυβέρνηση Παπανδρέου για τη σωτηρία της χώρας.
Να δοθεί και πάλι το δικαίωμα στο γιατρό να συνταγογραφεί τα φάρμακα για να μπορεί να λαμογιάρει και 5-6 εκατομμύρια ευρώ.
Να επιστραφούν οι παχυλοί μισθοί όλων των ΔΕΚΟ(4-5.000 ευρώ).
Να συνεχίσουν οι έχοντες με τις `λαϊκές` off shore εταιρείες τους για να μην φορολογούνται καθόλου από το ελληνικό κράτος.
Να συνεχιστεί και πάλι το big ΠΑΡΤΥ των αδιαφανών προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα της χώρας έστω και με τη μορφή stage, όπως υπόσχονται τώρα τελευταία βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα δικά τους παιδιά(και ποιος είναι αυτός ο Ραγκούσης που τα σταμάτησε όλα αυτά τα δωράκια στους ψηφοφόρους ;)!
Να μπορεί ο `ΜΠΑ-ΜΠΑΣ` καθηγητής Πανεπιστημίου να τοποθετήσει την κόρη του και το γαμπρό του ως αναπληρωτές καθηγητές και μετά έχει ο θεός, και πολλά πολλά πολλά άλλα που δημιουργούσαν στους πολίτες αυτής της χώρας μια ωραία ατμόσφαιρα τα τελευταία 36 χρόνια!
`Το φεγγαρόφωτο γυάλιζε λέει στην επιφάνεια...κι εγώ είχα ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ`!
Τόσα χρόνια μάθαμε να ζητάμε από τη χώρα...
Τώρα που η χώρα ζητάει από εμάς,εμείς της γυρνάμε τα οπίσθιά μας!

Εδώ και τώρα Εθνικές εκλογές

κύριε Πρωθυπουργέ...


Και κάτι τελευταίο...
Μ@λ@κ@ς είσαι Γιώργο μου ;
Τι μένεις στην εξουσία ;
Εσύ οδήγησες τη χώρα εδώ ;
Άσε να επιστρέψει και πάλι η ΔΕΞΙΑ στην εξουσία,μήπως και μας πουν τον τρόπο κι εκτός μνημονίου για τη σωτηρία της χώρας.
Γιατί εδώ κι ένα χρόνο μας πρήξανε τα συκώτια να λένε στο λαό πως έχουν τη λύση!
Εσύ την προσπάθειά σου την έκανες...
Ήρθε η μεγάλη στιγμή να μας σώσουν οι συγκεκριμένοι `κύριοι`που μας οδήγησαν εδώ και να μας πουν επιτέλους που κρυβέται το παχύδερμο της Ραφήνας!

Εδώ και τώρα Εθνικές εκλογές Γιώργο μου...εδώ και τώρα Εθνικές εκλογές!
Τι περιμένεις ?
Δε βλέπεις,δε σε θέλει ο λαός!
Πως αλλιώς να σου το πω
???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου