Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ !!!!!

Πολύ μικρή σε σχέση με τα μετρά...


Μολις επεστρεψα απο την πορεια και θελω να πω ορισμενα πραγματα. Πρωτα απ΄ολα, ηταν μια μεγαλη πορεια αλλα πολυ μικρη σε σχεση με τα μετρα...
που εχουν παρθει,με την κοροϊδία των πολιτικων προς εμας καθως και με το κλεψιμο τους. Εχουμε 500.000 ανεργους,που ειναι??δεν τους αγγιζουν οι πορειες?που ειναι οσοι φωναζουν στις παρεες τους οτι ΄΄οι πολιτικοι ειναι κλεφτες΄΄, ΄΄μας κοψανε τα λεφτα΄΄ κτλ,κτλ??
Η Αθηνα εχει 4 εκατομμύρια πληθυσμό, 200.000 ειναι ελαχιστοι!Περα απο αυτο το θεμα ομως για αλλη μια φορα ειχαμε την ιδια καταληξη. 200-300 αλητες-προβοκατορες-δολοφονοι (βλεπε marfin) να ριχνουν μολότοφ και η ΄΄εξυπνη΄΄ αστυνομια μας να ριχνει χημικα επι δικαιων και αδικων, μαλλον για την ακριβεια μονο σε εμας.Αναρωτιεμαι για αλλη μια φορα.
Αφου τους ξερουν γιατι δεν τους πιανουν??
Μαλλον γιατι τους βολευει να διαλυουν τις πορειες.Πρεπει καποια στιγμη να αναλαβουμε εμεις να καθαρισουμε με τους γνωστους-αγνωστους.200000 ήμασταν και ηταν 300-500 και αυτη η θλιβερη κομπλεξικη μειοψηφία καπελωσε την πορεια για αλλη μια φορα.Φανταστειτε μια πορεια χιλιαδων ανθρωπων χωρις αναρχικους!Να μπορεις να μεινεις στο Συνταγμα και να φωναξεις οσο θελεις γιατι πλεον η αστυνομια δεν θα εχει το αλλοθι των μολότοφ.
Αν δεν ξυπνησουμε συντομα και σηκωθουμε απο τους καναπεδες και τις καφετεριες θα ερθουν πολυ χειροτερα..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου