Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ???

ΤΑ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ»ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ, Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ».

1. Κάποια «δημοσιογραφικά» παραμάγαζα, με blogs και τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες βασικό ρόλο έχουν και στελέχη της Ν.Δ., ένα εκ των οποίων μάλιστα με επίσημη θέση στο κομματικό της μηχανισμό, οργανώνουν, ενθαρρύνουν και προμοτάρουν εδώ και κάποιες εβδομάδες δήθεν «αυθόρμητες» εκδηλώσεις «αγανακτισμένων» πολιτών. 
   
2. Ενώ υποτίθεται ότι, η επίσημη Ν.Δ. έχει καταδικάσει αυτές τις πρακτικές, κάποιοι φαίνεται άρχισαν να νοσταλγούν την εποχή της «καρφίτσας» και να παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία. Και αυτό παρά το γεγονός πως γνωρίζουν καλά ότι, τέτοιου χαρακτήρα εκδηλώσεις τις έχει πληρώσει ακριβά η χώρα και ο Ελληνικός λαός.
3. Σε ό,τι αφορά το κόμμα της Ν.Δ., ήρθε πλέον η ώρα όχι μόνο να καταδικάσει αλλά και να μαζέψει τα στελέχη της που πουλάνε "αγανάκτηση" και υποδαυλίζουν ενέργειες άλλων εποχών.
-          Όσο για τα «δημοσιογραφικά» παραμάγαζα που ζήλεψαν τη δόξα εκείνων των λίγων που επιθυμούν συνειδητά την κοινωνική μπαχαλοποίηση, ένα μόνο: το παραμύθι με τις δήθεν «αυθόρμητες» συγκεντρώσεις τελείωσε. Ως εδώ και μη παρέκει. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι παντού.
4. Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου