Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ !!!


Εκατοντάδες Αθηναίοι που προτίμησαν να μείνουν στην Πρωτεύουσα, 


Παρακολούθησαν την περιφορά του επιταφίου, από τον Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη μέχρι την πλατεία Συντάγματος.Στην ακολουθία του χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και παρέστησαν υπουργοί αλλά 



Η φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια και ο επιτάφιος τοποθετήθηκε σε ειδική εξέδρα μπροστά από το μνημείο του «αγνώστου στρατιώτη». Αρχιεπίσκοπος: «Χτίζαμε πύργους της Βαβέλ»
Στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που περνάει ο τόπος μας. «Χτίζαμε πύργους της Βαβέλ» όλα αυτά τα χρόνια, είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος και πρόσθεσε «Είμαστε σκυθρωποί λόγω της φτώχειας, της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που νιώθετε όλοι για το μέλλον των παιδιών σας».
Ο κ. Ιερώνυμος κάλεσε όλους να βάλουν στην άκρη τον «εγωισμό, το βόλεμα και όλοι μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή».

Απο: 24ωρο

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!)
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΑΦΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΣΩΦΡΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ "ΕΧΕΙΝ" & ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ "ΔΥΝΑΣΘΑΙ ΕΧΕΙΝ" ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.
    ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ...
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή