Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Εκδηλώσεις !!!!!!!!!

Στην Αμερική για την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα




Θα γίνουν Σήμερα 22 Μαΐου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, 
 Χαιρετισμό στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα  απευθύνει ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου.
"Θέλω, καταρχήν, να χαιρετίσω τις εκδηλώσεις σας και να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνετε να κρατάτε ψηλά τα Ιόνια Νησιά σε όλες τις γωνιές της Γης.

Το παρών σε αυτές θα δώσουν, μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης με τον πρόεδρο του Δ.Σ Γιώργο Αρμένη.

Στην Επτανησιακή ψυχή – από τον Οδυσσέα μέχρι το Σολωμό και από τον Κάλβο μέχρι το Βαλαωρίτη και το Σικελιανό – υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει μέχρι σήμερα το αίσθημα της Ελευθερίας, κινητήρια δύναμη που πυροδότησε τους αγώνες των Επτανησίων για την Ένωση με την Ελλάδα.
Να σημειωθεί ότι τις εκδηλώσεις οργανώνουν οι: 
ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΟΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΙΚΟΥΣΙΩΝ «Η ΕΡΙΚΟΥΣΑ», ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΘΩΝΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ «ΤΟ ΜΑΘΡΑΚΙ», ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ «ΟΔΥΣΣΕΥΣ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου