Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ???

Του Καρδιολόγου Δεν Θα Τελείωσή Ποτέ.? 

Μήπως Γίνετε Σκόπιμα??
Από Το Κατεστημένο
των Μεγαλογιατρών του Νησιού Για να Δουλεύουν 
Τα Ιδιωτικά τους Ιατρεία

 Σε κίνδυνο η υγεία του λαού και των τουριστών στην Ζάκυνθο
 Την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκειά τους για την σημαντική καθυστέρηση σχετικά με τον διορισμό καρδιολόγου στην καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού μας, όπου εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί μόνο με έναν ιατρό,
ο οποίος αδυνατεί να αντεπεξέλθει και να εφημερεύει κάθε μέρα, με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό Ίδρυμα να μένει ακάλυπτο από καρδιολόγο για δεκαπέντε ημέρες τον μήνα, εκφράζουν με επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρβο, οι σύλλογοι Ξενοδόχων του νησιού μας.
Διάχυτη και λογική είναι η αγωνία τους τόσο για τους Ζακυνθινούς , όσο και για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες μας, θεωρώντας επιτακτική και άμεση την ανάγκη ολοκλήρωσης των διαδικασιών διορισμού καρδιολόγου εντός του μηνός Μαΐου.
“Το σοβαρό αυτό γεγονός, ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των ελλείψεων που παρατηρούνται στην Ζάκυνθο στον τομέα της υγείας και όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι του νοσοκομείου, θα έπρεπε να είχε διοριστεί καρδιολόγος εδώ και τέσσερις μήνες.
Θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός ένα νησί, όπως η Ζάκυνθος, με πληθυσμό 40.000 κατοίκων, όπου κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει και τις 300.000, να μη διαθέτει επαρκή στελεχωμένη καρδιολογική κλινική, δεδομένου ότι τα περισσότερα καρδιολογικά περιστατικά χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και οποιαδήποτε ολιγωρία μπορεί να οδηγήσει σε μοιραίες και μη αναστρέψιμες καταστάσεις.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε το τελευταίο διάστημα από τους αρμόδιους φορείς, το μόνο που απομένει είναι η δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ για τον διορισμό του καρδιολόγου”,
αναφέρεται στην επιστολή των Ξενοδόχων.

Από:Ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου