Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο Βενιζέλος !!!

ΑΛΑΖΕΙ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Παραδέχεται από το βήμα της Βουλής τις αδικίες των μέτρων

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η ομιλία του νέου υπουργού Οικονομικών από τη βουλή, κατά την οποία ευχαρίστησε από το βήμα της βουλής τον ελληνικό λαό για τις θυσίες του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, να του πω (στον ελληνικό λαό) ότι η κυβέρνηση «έχει πλήρη συνείδηση της κατάστασης, ξέρουμε τι περνάει ο κάθε άνεργος, ο κάθε συνταξιούχος, ο κάθε επιχειρηματίας γιατί δεν υπάρχει ρευστότητα και γιατί οι τράπεζες δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του». Όλους αυτούς, λέει, τους έχουμε στο μυαλό μας και στην καρδιά μας, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να ασκούμε μία «επώδυνη εξουσία».

Ο κ. Βενιζέλος συνέχισε λέγοντας ότι «δε χρειάζεται να πω τα εύκολα, τα θετικά αποτελέσματα της έως τώρα προσπάθειας», κάνοντας αναφορά στον προκάτοχό του, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και στο έργο του.

Όμως, «υπάρχει πρόβλημα ηθικής ισορροπίας και δικαιοσύνης», παραδέχεται στη συνέχεια επειδή ελήφθησαν μέτρα που είχαν άμεσα αποτελέσματα ενώ, στη συνέχεια, αφήνει να εννοηθεί ότι είναι προτεραιότητα να αποκατασταθούν κάποιες αδικίες και παράλληλα αποφεύγει να χρησιμοποιήσει νούμερα (μείωση ελλείμματος κτλ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου