Φρέσκα καβούρια είχε σήμερα η Λαική μας ,ολοζώντανα και λόγω ...διαίτης τα έκανα βραστά . Βέβαια στο ζουμί τους μπορούσε να γίνει και ένα υπέροχο πιλάφι..μα..δεν με άφησε...!
Τα καβούρια τα καθαρίζεις καλά αφού τα βράσεις και κρατάς τα κεντρικά κομμάτια που είναι γεμάτα σάρκα. Πασαλείβεσαι βέβαια μα αξίζει το κόπο και νομίζεις ότι τρως ενώ στη πραγματικότητα ....ψίχουλα τρως, αλλά..νόστιμα ψίχουλα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου