Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΗ ΤΣΙΜΠΙΔΑ Η ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ !...

Για να ξηλωθούν, στο εξής, κανονικά !


Μια μεγάλη ανατροπή στα ως σήμερα δεδομένα !

  Αν οι ενδείξεις είναι αξιόπιστες και δεν κρύβουν, πάλι καμιά χοντροκομμένη κυβερνητική πατάτα, το νέο εθνικό φορολογικό σύστημα φαίνεται να επιχειρεί μια βαθιά τομή  !
Η φορολογική δήλωση μετασχηματίζεται σε μια δήλωση πόθεν έσχες, με στόχο την δικαιολόγηση, από τον φορολογούμενο, των εισοδημάτων του, των δαπανών του, των αποταμιεύσεών και των επενδύσεών του.
Με τη βοήθεια συγκεκριμένων τεκμηρίων επαγγελματικής δραστηριότητας, αλλά και διαβίωσης, τα φαινόμενα των δηλωσιών – μαϊμού, με μηδαμινά ετήσια εισοδήματα, ταυτόχρονα με την άσκηση επιχειρηματικής ή επαγγελματικής δραστηριότητας ή την κατοχή παχυλών λογαριασμών καταθέσεων, ακινήτων και αυτοκινήτων, θα ξεμπροστιαστούν και θα καταπολεμηθούν !
Μπας κι έρθει κάπως στα ίσια της η διαχρονική λωποδυσία της φοροδιαφυγής, από τους «έξυπνους» της φυλής, σε βάρος των «κορόϊδων» μισθωτών και συνταξιούχων !
Πρόκειται, βέβαια, για την πιο σπουδαία και σημαντική αφορμή, για τον ξεσηκωμό των, κάθε είδους και κατηγορίας, φοροφυγάδων, όπως π.χ. των telestars, των ελευθεροεπαγγελματιών και των εμπόρων , διάφορων επιστημόνων και λειτουργών, (και στη φοροδιαφυγή…) και τόσων άλλων διαχρονικών απατεώνων !
Σαφώς και θα ξεσαλώσουν, όλες αυτές οι «κουφαλίτσες», σε κατηγόριες και βρισιές κατά της κυβέρνησης, ήδη άρχισαν από χθες, (συμπεριφορά Τρεμοπρετεντέρηδων, παρέμβαση Κoρκίδη των εμπόρων και έπεται συνέχεια με γιατρούς δικηγόρους, καθηγητάδες κλπ), ας ελπίσουμε, όμως, πως αυτή τη φορά δεν θα τους περάσει και θα καθίσουν στο σκαμνί του …εφοριακού, για να ξηλωθούν, στο εξής, κανονικά !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου