Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Στο ίδιο έργο "θεατές"!!

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...»!



 Πάλι "κουκουλοφόροι" και ΜΑΤ στο ίδιο έργο "θεατές" στο κέντρο της Αθήνας. Ξύλο, (καρκινογόνα) δακρυγόνα,βρισιές, σπάσιμο μαρμάρων,φωτιές και άλλα τέτοια άκρως πολιτισμένα πράγματα...Κόντεψαν να κάψουν και ενα φυλάκιο των Ευζώνων μπροστά στο "έρημο" Αγνωστο Στρατιώτη της Ελλάδας!
Πάντως η συγκέντρωση των διαμαρτυρομένων - ανεξάρτητα απο τα γνωστά και ειωθότα έκτροπα - ήταν απο τις μεγαλύτερες τα τελευταία χρόνια (δείγμα της...απόγνωσης όλων). Πετροπόλεμος και σπασμένες βιτρίνες (κακόμοιροι καταστηματάρχες) είχαμε και στην Θεσσαλονίκη (μην λείψει ο μάρτης απο την...σαρακοστή). Οι σταθμοί του μετρό βέβαια στο κέντρο είναι κλειστοί.
Απο εκει και μετά:
Στην κινητοποίηση μετείχαν και η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και η ΓΣΕΒΕΕ (βιοτέχνες - έμποροι) με σύνθημα «Κλείνουμε τα μαγαζιά μας για μια μέρα, για να μη μας τα κλείσουν για πάντα» και κάλεσαν τους εμπόρους, καταστηματάρχες και βιοτέχνες να κλείσουν για μια ημέρα τα καταστήματά τους. Στο πλαίσιο αυτό θα είναι κλειστά και τα πρατήρια καυσίμων.

Από: i-reportergr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου