Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Οι Μάσκες Πλέον Πέσανε...????

Θα Περάσετε πάνω από τα " Πτώματά " μας

Για να οδηγήσετε το 

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 

στο Ειδικό Δικαστήριο!

Δυστυχώς...
Η ιστορία επαναλαμβάνεται...
Από το `βρώμικο` 89 και την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο του ενός και μοναδικού ΗΓΕΤΗ που είχε αυτή η χώρα μετά τη μεταπολίτευση (βλέπε Ανδρέας Παπανδρέου),
μέχρι και σήμερα, εν έτη 2012, και την καλοστημένη `μπίζνα` δύο ανύπαρκτων εισαγγελέων του οικονομικού εγκλήματος, που με πλάτες του ίδιου σάπιου συστήματος στοχεύουν στην πολιτική εξόντωση του Γιώργου Παπανδρέου.
Το σχέδιο είναι γνωστό σε όλους μας, και το έργο το έχουμε ξαναδεί.
Θα στείλουν το `φάκελο` στην Ελληνική Βουλή σχετικά με την υπόθεση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, κι από εκεί θα οδηγήσουν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Ειδικό Δικαστήριο.

Κι όμως...
Δεν πέρασαν ούτε τρία χρόνια από τότε που ο `ευτραφής` Πρωθυπουργός της Ραφήνας και του `Plasystation 3` έκλεινε τη Βουλή δύο εβδομάδες πριν από το ΠΑΣΧΑ(και σχεδόν 6 μήνες πριν από τις Εκλογές) για να κλείσουν και `ποινικά` όλες οι βρωμιές τους από τις γνωστές ληστρικές πολιτικές που εφάρμοσαν εις βάρος του ελληνικού λαού και της πατρίδας από το 2004 μέχρι και το 2009 και οδήγησαν τη χώρα σε ελεγχόμενη χρεοκοπία !!!
(ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 164 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΑ 323 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 2009 !!!)
Τότε, που ήταν οι εισαγγελείς ; 


Μπορεί ο λαός που ψήφισε ΠΑΣΟΚ να έχει γυρίσει ΤΩΡΑ την `πλάτη` του στο ΠΑΣΟΚ επειδή ίσως περίμεναν να συνεχιστεί και από τη δική τους πλευρά το `party` που ξεκίνησε πριν από δέκα περίπου χρόνια ο γνωστός `κινέζος` και η `παρέα` του και συνεχίστηκε και με το γνωστό `χοντρό` της Ραφήνας και τη δική του `παρέα` και οδηγήθηκε η χώρα σε αυτά τα χάλια, αλλά σε περίπτωση που τολμήσουν και στείλουν το Γιώργο Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο θα το κάνουν αφού περάσουν πρώτα πάνω από τα `πτώματά` μας.

Ποιοι είμαστε εμείς ;

Σίγουρα δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ... είμαστε όμως ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΙ
Δηλώνουμε από την αρχή πως εμείς `γεννηθήκαμε` ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΙ και θα `πεθάνουμε` ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΙ !!! 


Ελάτε μια `βόλτα` από τις γνωστές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και θα καταλάβετε πολλά σχετικά με το τι εστί ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ.


ΤΕΛΟΣ...
Σε όλους αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και πίστεψαν στο Γιώργο Παπανδρέου αλλά απογοητεύτηκαν στην πορεία γιατί πρώτιστο μέλημα για αυτόν ήταν η σωτηρία της χώρας, ήρθε η στιγμή να επιστρέψουν στη `βάση`


Οι μάσκες πλέον πέσανε...
Τα γνωστά `καρκινώματα` της χώρας:
ΜΜΕ, γνωστοί`νταβατζήδες`, `μεγαλοκαρχαρίες`, ελληνική δικαιοσύνη και διάφορα άλλα ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ της ελληνικής κοινωνίας δε θέλουν διαφάνεια, δε θέλουν την άλλη Ελλάδα που οραματίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου γι αυτό και προσπαθούν να τον εξοντώσουν.
Μπορεί να είμαστε τώρα μειοψηφία, αλλά με τη συμμετοχή σας και δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου πολύ γρήγορα θα γίνουμε πλειοψηφία και θα καταφέρουμε σε λίγα χρόνια να αλλάξουμε επιτέλους τον τόπο μας, την πατρίδα μας γιατί πάνω απ όλα το χρωστάμε στα ίδια τα παιδιά μας.

Η κατάσταση έχε φτάσει πλέον στο `ΑΜΗΝ`
Ή εμείς... ή αυτοί ; 
Aπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου