Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Γιατι οχι στη Βεροια ???

Το Στρατόπεδο των Λαθρομεταναστών.

Φυσικά και οι λαθρομετανάστες πρέπει να μαζευτούν και να συγκεντρωθούν κάπου, αλλά εκεί που θα συγκεντρωθούν θα πρέπει:

1)Να μη μπορούν να "το σκάσουν" και να παίζουν τους ..."Ντάλτονς" με την αστυνομία
και
2) Το στρατόπεδο θα πρέπει να είναι ο προθάλαμος της οριστικής απελάσεώς τους από την Ελλάδα και όχι το ...κάμπινγκ που θα παραθερίζουν τζάμπα με έξοδα του Ελληνικού λαού.

Πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι προεκλογικά τερτίπια, αφού ξαφνικά αποφάσισε η κυβέρνηση να ενδιαφερθεί για τη τάξη και την ασφάλεια της χώρας, τι στιγμή που έχει δεσμευθεί να γίνει η Ελλάδα πάρκινγκ των απανταχού λαθρομεταναστών, προκειμένου να μη περάσουν στις υπόλοιπες "έξυπνες" χώρες της Ε.Ε!
Η δραστηριότητα της αστυνομίας με άνωθεν εντολές, περιορίζεται-όσον αφορά τη παραμονή των λαθρομεταναστών στη χώρα- στη παρεμπόδισή τους να ...φύγουν από την Ελλάδα και τη δειγματοληπτική απέλαση ελαχίστων (για τα...μαύρα μάτια του αφελούς λαού).
Είναι χαρακτηριστικό το πόσο "εκτιμούν" τη νοημοσύνη του λαού οι κυβερνώντες, που ο νυν υπουργός, όταν ήταν πάλι υπουργός στο Υπουργείο προστασίας του...πολίτη (ΠΡΟ-ΠΟ κ.λ.π. φαιδρά) είχε δηλώσει με στόμφο, κομπάζοντας για το κατόρθωμά του : " Έχουμε θωρακίσει τα σύνορά μας έτσι, ώστε κανείς λαθρομετανάστης να μη μπορεί να...βγεί"!!!
Λες και οι Έλληνες (εκτός από κάποιους μωρούς και ευηθείς...ψευτοπροοδευτικούς) ανησυχούν μήπως οι, στη πλειοψηφία τους κακοποιοί, λαθρομετανάστες φύγουν και τους χάσουν!!!
Εμάς μας ενδιαφέρει να αδειάσει η Ελλάδα από τους αλλοδαπούς, να επανέλθει η τάξη και η ασφάλεια στη χώρα, να κοιμάται ο κόσμος με ανοικτά παράθυρα, χωρίς κάγκελα και σύρτες και να κυκλοφορεί ασφαλής στους δρόμους όλο το 24ωρο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
Για το λόγο αυτό, επειδή εσείς είστε ανίκανοι να το επιτύχετε αυτό, αφού και τα δύο κόμματα φροντίσατε να γεμίσετε την Ελλάδα με τα αποβράσματα της υφηλίου,σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών της Ευρώπης κ.λ.π....στα οποία δώσατε και..."Ελληνική Ιθαγένεια " και (φυσικά) δικαίωμα ψήφου και τα βάζετε μάλιστα και στις Στρατιωτικές σχολές της Χώρας( !!!), η μόνη λύση είναι να απομακρυνθείτε οριστικά και αμετάκλητα από το πολιτικό προσκήνιο όλοι σας και να στηριχθούν στις εκλογές ΜΟΝΟ όσα κόμματα εγγυώνται μια Ελλάδα ανεξάρτητη, που να ανήκει στους Έλληνες και θεωρητικά και πρακτικά και οικονομικά.

  από: EFENPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου