Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ?

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ:

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα, μέσα από μία μεγάλη δημοκρατική διαδικασία ελεύθερης έκφρασης και συμμετοχής των φίλων και των μελών μας, για την εκλογή της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ,
δημιουργούμε μια νέα δυναμική για νίκη στις εκλογές.
Και απαντάμε με την φωνή της λαϊκής μας βάσης, σε όλους όσοι ορέγονται μικρό ΠΑΣΟΚ και κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα, ότι κάθε φορά που η πραγματικότητα μας δοκιμάζει, η συσπείρωση γίνεται το βασικό αντανακλαστικό μας.
Απαντάμε πως το ΠΑΣΟΚ παραμένει ο πυρήνας του πολιτικού μας συστήματος, είναι εδώ, είναι ενωμένο και είναι δυνατό να σηκώσει το βάρος της ευθύνης για το καλό και της χώρας και της Δημοκρατίας.
Απαντάμε πως η Δημοκρατική παράταξη ποτέ δεν κρίθηκε στα εύκολα. Πάντα κρίθηκε στα δύσκολα και στα μεγάλα. Και εκει μετράμε τις μεγαλύτερες εθνικές νίκες.
Όταν αλλάζει η πραγματικότητα, αλλάζει και η σκέψη μας. Και στο ΠΑΣΟΚ οφείλουμε να αλλάξουμε πολλά, αλλά πάντα με σταθερό προσανατολισμό στον άνθρωπο και στις ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου