Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!!

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !...

 

Πέρα απ΄ ό,τι μπορεί να του προσάψει κανείς, για το ρόλο του, 
τις πρακτικές του και τις επιδιώξεις του, 
 ο Βενιζέλος έχει κάνει την πιο ουσιαστική και ρεαλιστική πολιτική πρόταση για τη συγκυρία, αυτή των έξι σημείων, έκανε το καλύτερο «δέσιμο» με τον φορέα της αλλαγής στην συντηρητική Ευρώπη, τον Φρανσουά Ολλάντ και, τώρα, κάνει και την πιο σωστή πρόβλεψη – εκτίμηση : με την αναμενόμενη (και εκτός μεγάλου απρόοπτου…), πορεία των εξελίξεων, κυβέρνηση χωρίς το ΠΑΣΟΚ, (συμμετοχή ή στήριξη), δεν μπορεί να υπάρξει, μετεκλογικά !

Όσο και να χτυπιέται ο Τσίπρας, οι συνιστωσιακοί υποβολείς του και οι ευκαιριακοί, όψιμοι, ψηφοφόροι του, μετά τις εκλογές ή θα προστρέξουν στη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ ή θα μείνουν στην απέξω !

Όσο κι αν κωλοβαράει ο Αντωνάκης κι όσο κι αν τσιτώνεται, το ΠΑΣΟΚ θα καθορίσει την επόμενη κυβέρνηση κι αν είναι μ΄ αυτούς, αυτός πρωθυπουργία δεν βλέπει ! Θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα, που ο ίδιος πλήρωσε το Γιώργο Παπανδρέου !

Καλά θα κάνει ο Βενιζέλος την πολιτική αυτή και την προοπτική για την μετεκλογική πρακτική του κόμματος , να την προβάλλει με μεγαλύτερη ένταση, γιατί είναι, ακριβώς, το κουμπί για την μεγαλύτερη συσπείρωση του χώρου !...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου