Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ξεκινούν οι διεργασίες !!

Για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το οργανωτικό "κέλυφος" του ΠΑΣΟΚ, 
 ώστε να προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς η διαδικασία της ανασύστασης του κόμματος.
Στην Ιπποκράτους εκτιμούν ότι ο Αύγουστος δεν θα είναι ένας χαμένος μήνας, καθώς περίπου 700 στελέχη σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο θα δραστηριοποιηθούν για την αναγέννηση των οργανώσεων. Παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσει με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ διάλογος με φορείς και κινήματα που κινούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς,

από τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους έως προσωπικότητες και ομάδες οι οποίες αυτήν την στιγμή δρουν ανεξάρτητα. Σχετική εισήγηση ετοιμάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Σκανδαλίδης και Ανδρουλάκης, και όπως λέγεται η πρόσκληση θα αφορά στους πάντες -πλην του κ. Φλωρίδη ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει διαχωρίσει την θέση του από το ΠΑΣΟΚ με ιδιαίτερα οξύ τρόπο.
Στο μεταξύ το ενδιαφέρον για την αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ μέσω της διαδικτυακής διαδικασίας αλλά και από τα τηλεφωνήματα που γίνονται στην Ιπποκράτους, έχει αιφνιδιάσει τα κεντρικά στελέχη. Μέλη του κόμματος προσφέρονται καθημερινά να βοηθήσουν όπου κρίνεται απαραίτητο και προτρέπουν τον κ. Βενιζέλο να προχωρήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές. Έτσι την Τετάρτη -ή το αργότερο την Πέμπτη- αναμένεται να ανακοινωθούν οι υπεύθυνοι των Τομέων του ΠΑΣΟΚ με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην Επικοινωνία (ακούγεται έντονα το όνομα του κ. Δατσέρη) και στον Τομέα Παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου, όπου το πιθανότερο είναι να τοποθετηθούν οι κ.κ. Πρωτόπαπας και Κουτρουμάνης, ενώ ο κ. Καρτάλης, το όνομα του οποίου συζητήθηκε, έχει αποφασίσει να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα και δύσκολα θα μεταπεισθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου