Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!!

 
ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μια νέα καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων ετοιμάζεται από την Κυβέρνηση στο όνομα – για μια ακόμη φορά – της “σωτηρίας” της χώρας.
Στο στόχαστρο ό,τι έχει απομείνει από μισθούς και συντάξεις, ό,τι έχει απομείνει στον Έλληνα πολίτη από αξιοπρέπεια και δυνατότητα επιβίωσης.
Έξω και πέρα από προεκλογικές εξαγγελίες και από προγραμματικές συμφωνίες οι συμμετέχοντες
στην Κυβέρνηση υποτάσσονται στις διαθέσεις της Τρόικα, προσφέροντας αίμα “αντί τριάκοντα αργυρίων”.
Οι περί πολλού εξαγγελίες Σαμαρά στο Ζάππειο γίνονται κουρελόχαρτα στο βωμό της πολιτικής αναξιοπιστίας και της προχειρότητας  προσφεύγοντας τυφλά στη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική.
Οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ διαγράφονται καθώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά την τελευταία τριετία κατώτερο των περιστάσεων, επιβεβαιώνοντας την απόσταση που το χωρίζει πλέον από το λαό.
Η ΔΗΜΑΡ προσαρμόζει βίαια την πολιτική της ταυτότητα στις απαιτήσεις των δανειστών – εκβιαστών.
Η κοινωνία διαλύεται οριστικά και μαζί της κάθε ελπίδα επιβίωσης ενός λαού που πληρώνει χωρίς να φταίει, την ανικανότητα των Κυβερνόντων και τα πολιτικά εγκλήματα ολίγων που μεταμφιέστηκαν σε «σωτήρες» του.
Τώρα όμως που οι μάσκες πέφτουν αποκαλύπτεται σε όλη της την έκταση η αποκρουστική όψη της νεοσυντήρησης. Αποκαλύπτεται η εξαφάνιση κάθε ίχνους κοινωνικής ευαισθησίας, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς.
Οι ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι του οικονομικού επιτελείου οδηγούν σε ανθρωποθυσία χιλιάδες Έλληνες πολίτες, γνωρίζοντας ότι το αίμα που ζητά η Τρόικα δεν θα είναι το τελευταίο. Ικανοποιούν κάθε απαίτηση προτείνοντας μέχρι και ρήτρες νέων περικοπών αν δεν πετύχουν τα προτεινόμενα μέτρα. Υπογράφουν από τώρα την πλήρη μετατροπή της χώρας σε παρία της Ευρώπης!

Από:socialismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου