Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Θα τιμωρούνται !!

Με δωρεάν αγορά ..

Με την υποχρεωτική πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους δωρεάν θα τιμωρούνται οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες που δεν εκδίδουν απόδειξη λιανικής
Με την υποχρεωτική πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους δωρεάν θα τιμωρούνται οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες που δεν εκδίδουν απόδειξη λιανικής.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Θανάση Σκορδά, η υποχρέωση αυτή αφορά δικηγόρους, γιατρούς, ηλεκτρολόγους, ταξί, υδραυλικούς, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, μπαρ κ.λπ., όπως και σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, καταστήματα ειδών ένδυσης και

υπόδησης, ηλεκτρικών κ.ά.
Οι καταναλωτές θα παίρνουν δωρεάν το προϊόν ή θα αγοράζουν χωρίς αντίτιμο την υπηρεσία, ενώ οι επιχειρηματίες θα υποχρεωθούν και στην ανάρτηση αυτής της νέας διάταξης στους χώρους των καταστημάτων τους ή στους τιμοκαταλόγους, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν άμεσα να τιμωρούν… τους επιτήδειους που φοροδιαφεύγουν μη αποδίδοντας τον ΦΠΑ.
Η διάταξη
Η νέα διάταξη θα είναι έτοιμη κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα. Ο κ. Σκορδάς ανακοίνωσε επίσης ότι οι επιχειρήσεις που πουλάνε βιομηχανικά προϊόντα αλλά και τα εστιατόρια, τα καφέ και άλλα καταστήματα αναψυχής θα αναγράφουν τις τιμές προ και μετά ΦΠΑ αλλά και ξεχωριστά την αξία του φόρου.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου