Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η Μίνι φούστα προκαλεί...

Τροχαία ατυχήματα!


  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε βρετανική ασφαλιστική εταιρεία, το 29% των ανδρών παραδέχεται πως είχε τροχαίο, επειδή η μίνι φούστα κάποιας γυναίκας που περνούσε το δρόμο του απέσπασε την προσοχή!
 Έ δεν χρειαζότανε να μας το πει η βρετανική ασφαλιστική εταιρεία, ότι η μίνι φούστα πάντα προκαλεί το... ενδιαφέρον των ανδρών! Όπως επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι παλαιότερα στη Ζάκυνθο, όταν άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά
την εμφάνισή τους κάποιες γυμνόστηθες κοπέλες, τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονταν, κυρίως στους παραλιακούς δρόμους, ήταν αρκετά!
Άλλωστε, οι συντοπίτες μας δεν ήταν συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους… φαινόμενα, και ήταν φυσικό η «θέα» κάποιων όμορφων γυμνόστηθων κοριτσιών, πάντα προκαλούσαν, με αποτέλεσμα να αποσπάται η προσοχή τους και να συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα, ή να αποφεύγονται δεκάδες άλλα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Αυτός ήταν και ο λόγος που η αστυνομία, αναγκάστηκε, για λίγο διάστημα, να απαγορέψει το κολύμπι γυμνόστηθων στην παραλιακή περιοχή από Κρητικά μέχρι Μίρα-Μάρε, και μάλιστα υπήρχαν αρκετές συλλήψεις γυναικών που δεν συμμορφωνόντουσαν!
Εν πάση περιπτώσει,  η ασφαλιστική εταιρία «Sheilas’ Wheels» αναφέρει ότι τους καλοκαιρινούς μήνες του 2009, τα τροχαία ατυχήματα που προκαλούσαν οι άντρες ήταν πολύ περισσότερα απ΄ ‘οτι όλο τον υπόλοιπο χρόνο.!
Μάλιστα, στα τελευταία πέντε χρόνια, το 1/4 των ανδρών έχει αναφέρει κάποιο τροχαίο ατύχημα μες στο καλοκαίρι, σε σχέση με το πολύ μικρό ποσοστό των γυναικών. Αυτό το γεγονός, σύμφωνα με την έρευνα, οφείλεται στο ότι οι άντρες, που βρίσκονται στο τιμόνι, αποσπούνται πολύ πιο εύκολα από τις γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου