Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Το Νοσοκομείο Ζακύνθου!!

  Καταρρέει ΓΙΑΤΙ ???

ΡΕ  ΞΕΦΤΙΛΕΣ 

ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ...

ΒΟΗΘΉΣΤΕ 

ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ 

ΝΗΣΙΟΎ !

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ

ΤΗ  ΘΆΛΑΣΣΑ  ΣΤΟ  Φ/Β  ΠΕΘΑΊΝΕΙ ??

Επιστολή Παραίτησης
Μάριος Στρούζας :
Προς τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Ζακύνθου
 Με την παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση μου ως αναπληρωτής αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Ζακύνθου και κατ’επέκταση και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η κατάσταση στο χώρο της Υγείας και στην άσκηση της ιατρικής, παρά την οικονομική κρίση,θα μπορούσε να είναι διαφορετική και πολύ καλύτερη τόσο για τους υγειονομικούς όσο και για τους ασθενείς.
Η κρίση δεν δικαιολογεί τις αδικίες στην κατανομή των κονδυλίων που υποχρηματοδοτούνται προκλητικά
 Οι εξελίξεις αυτές στην υγεία και οι τραγικές συνέπειες για τους πολίτες,στην περιοχή μας αποκτούν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω της νησιωτικότητας και των δυσκολιών που προκύπτουν από αυτήν.
Όλοι μας από την πρώτη στιγμή , προσπαθούμε πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις και με όλους τους δυνατούς τρόπους να βρούμε λύσειςσε ένα σκηνικό που χειροτερεύει καθημερινά.
Η υγεία είναι πανανθρώπινο δικαίωμα και δεν πρόκειται να τη χαρίσουμε σε κανέναν!
Λόγω λοιπόν της προπεριγραφόμενης κατάστασης αλλά και της συνεχιζόμενης παραβίασης της ομαλής χρηματοδότησης του νοσοκομείου,δηλώνω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. και παρακαλώ να τη γνωστοποιήσετε και στα λοιπά μέλη του.Μάριος Στρούζας Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Ζακύνθου ος τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Ζακύνθου. 
Με την παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση μου,ως αναπληρωτής αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Ζακύνθου και κατ’επέκταση και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
.Η κατάσταση στο χώρο της Υγείας και στην άσκηση της ιατρικής, παρά την οικονομική κρίση,θα μπορούσε να είναι διαφορετική και πολύ καλύτερη τόσο για τους υγειονομικούς όσο και για τους ασθενείς.
Η κρίση δεν δικαιολογεί τις αδικίες στην κατανομή των κονδυλίων που υποχρηματοδοτούνται προκλητικά.
 Οι εξελίξεις αυτές στην υγεία και οι τραγικές συνέπειες για τους πολίτες,στην περιοχή μας αποκτούν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω της νησιωτικότητας και των δυσκολιών που προκύπτουν από αυτήν.
Όλοι μας από την πρώτη στιγμή , προσπαθούμε πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις και με όλους τους δυνατούς τρόπους να βρούμε λύσεις σε ένα σκηνικό που χειροτερεύει καθημερινά.
Η υγεία είναι πανανθρώπινο δικαίωμα και δεν πρόκειται να τη χαρίσουμε σε κανέναν!
 Λόγω λοιπόν της προπεριγραφόμενης κατάστασης αλλά και της συνεχιζόμενης παραβίασης της ομαλής χρηματοδότησης του νοσοκομείου,δηλώνω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. και παρακαλώ να τη γνωστοποιήσετε και στα λοιπά μέλη του.

Μάριος Στρούζας
Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου