Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Προς παπαγαλάκια ..???

Και κάθε ενδιαφερόμενο !!

Με όλο τον σεβασμό για εκείνους που έχουν υπογράψει την αναφορά, η TEDGlobal πρόγραμμα δεν θα αλλάξει.
Καθώς, η παραπληροφόρηση ότι δήθεν η διάσημη οργάνωση TEDGlobal θα έχει δεύτερες σκέψεις για τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στο  συνέδριο της, μετά τις "αντιδράσεις" χτύπησε κόκκινο  .
Έτσι με τον πιο επίσημο τρόπο, η ίδια η οργάνωση με ανακοίνωσή της διαψεύδει όσους ήθελαν να διαρρέουν ανυπόστατες πληροφορίες:
 Ένα online αίτηση δημοσιεύτηκε νωρίς το περασμένο Σαββατοκύριακο, ζητώντας ότι «οι TEDGlobal οργανωτές του συνεδρίου αφαίρεση Γιώργος Παπανδρέου από τον κατάλογο ομιλητών."

Ο Παπανδρέου είναι ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδα. Ήταν πρωθυπουργός το 2009, όταν η κρίση του ευρώ φουντώσει. Υπό την πίεση από τις αγορές και από τους Έλληνες πολίτες διαμαρτύρονται σκληρά μέτρα λιτότητας, παραιτήθηκε το 2011 για να κάνει τον τρόπο για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Έχει προσκληθεί να μοιραστούν τις απόψεις του σχετικά με τα γεγονότα αυτά και άλλα θέματα στο TEDGlobal 2013, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε τρεις εβδομάδες. Με όλο τον σεβασμό για εκείνους που έχουν υπογράψει την αναφορά, η TEDGlobal πρόγραμμα δεν θα αλλάξει. Εμπειρία του Παπανδρέου ως PM της χώρας του κατά τη διάρκεια μιας φάσης της πολιτικής και οικονομικής αναταραχής είναι μια ενδιαφέρουσα φακό στα ευρύτερα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν την Ευρώπη. Γι 'αυτό τον κάλεσε να TEDGlobal. Τι έμαθε από την περίοδο της θητείας του δίνει μια σπάνια άποψη μυημένους », σε μια κρίσιμη στιγμή για την ήπειρο.
Για την ιστορία, οι τυχόν πολιτικοί έρχονται στο TED κληθεί να δώσει μια ομιλία που πλαισιώνεται γύρω από ιδέες και γνώσεις, παρά κομματισμό. Και όπως όλοι οι ομιλητές μας, ο κ. Παπανδρέου δεν πληρώνονται για να μιλήσει σε TEDGlobal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου