Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ


Η Δημοκρατία και η νομιμότητά της μπορεί να αμφισβητείται. Δεν μπορεί όμως να ναρκοθετείται και να ανατρέπεται έστω και στιγμιαία.
Δεν είναι νοητό και δημοκρατικό, κάποιοι ετερόκλητοι και εποχιακοί υπερασπιστές του Δημοσίου Συμφέροντος να επιχειρούν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο και το δικό τους κράτος πάνω στα 2/3 του Ελληνικού Λαού στους φτωχούς, στους αδύναμους και στους άνεργους Έλληνες πολίτες αλλά και στην ίδια την Ελληνική Πολιτεία.
Η πρακτική αυτής της κυβέρνησης αποτελεί αντιδημοκρατική και ανελεύθερη πρόκληση, που εκτός του ότι στερείται της κοινής λογικής και της μέσης αντίληψης των πολιτών, στερείται και κάθε νομιμότητας.
Έτσι η Κυβέρνηση και οι εταίροι της, είτε ως φυσικοί, είτε ως ηθικοί αυτουργοί αντικειμενικά επιδιώκουν την υπονόμευση της δημοκρατικής ομαλότητας και των θεσμών.
Η λογική του άκρατου νεοφιλελεύθερου κυβερνητισμού μας οδήγησε έξω από τα συνταγματικά μας όρια. Δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική σταθερότητα χωρίς την ριζική αλλαγή της πολιτικής που εφαρμόζει αυτή η Κυβέρνηση.
Είδε το Σκότος, το μαύρο που ψέκασε η Κυβέρνηση Σαμαρά στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και φοβήθηκε …
Είδε η Ελληνική Νεολαία μια βαθιά διχασμένη Ελλάδα, μια Ελλάδα με έντονα ταξικά χαρακτηριστικά που το ρήγμα συνεχώς διευρύνεται, όσο η πολιτική που εφαρμόζεται είναι μονόπλευρη, όσο βαθαίνει η ύφεση, όσο ξεπουλιέται ο εθνικός πλούτος, όσο αυξάνει η φτώχεια, η απόγνωση και ο φόβος των ανθρώπων και μετανάστευσε…
Είδε η Δημοκρατική Συμμετοχή το ‘’Κίνημα της Καρέκλας’’ των καταλληλότερων, κυβερνώντων και υπουργοποιήσιμων και κρύφτηκε…
Είδε η Δημοκρατία τους μικρούς ή μεγάλους επίδοξους ή φιλόδοξους καταλύτες της με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και γέλασε…
Και όταν γελά η Δημοκρατία οι συνέπειες είναι να προασπίζει, να κατοχυρώνει, να επιβάλλει πάντα την νομιμότητά της επικυρωμένη με λαϊκή ετυμηγορία και στηριγμένη στην λαϊκή συναίνεση.
Πηγή: politikiautonomia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου