Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Οι κινητοποιήσεις !!

Νέα 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο,

 Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, από την ΑΔΕΔΥ.
 Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα θα πραγματοποιήσουν, στις 10:30, κοινό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ για αύριο, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, διοργανώνουν αντιφασιστικό συλλαλητήριο.
Λόγω των συγκεντρώσεων, ο Σταθμός του Συντάγματος θα είναι κλειστός, από τις 10 το πρωί.
Στη 48ωρη απεργία συμμετέχουν, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Εφορίες Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ., οι δάσκαλοι και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του ΥΠ.ΠΟ.

Οι καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζουν, τις από χθες 48ωρες κινητοποιήσεις τους, και σήμερα, το ίδιο και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).
Επίσης, 48ωρες κυλιόμενες απεργίες πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στα Ασφαλιστικά Ταμεία και οι εργαζόμενοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ σήμερα και αύριο λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. 
Στις 9.30 θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση των εργαζομένων έξω από το Υπουργείο Υγείας.
Mε προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν, σήμερα και αύριο, οι πλοηγικές υπηρεσίες στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, καθώς η Πανελλήνια Ένωση Πλοηγών, συμμετέχει στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Τέλος, τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, σε όλα τα Ιδιωτικά και Δημόσια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
πηγή:epoli.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου