Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Για να μη μας περνάει για ηλίθιους.??

Το βρήκα και σας το μεταφέρω!
 Είναι ανάρτηση πολύ γνωστού συναδέλφου..!!

Ο κ. Τσουκαλάς μας λέει ότι συνταξιοδοτήθηκε το 2010 από την Ολλανδική Τράπεζα ABN-Amro από την οποία πήρε τις 500.000 ευρώ για εθελουσία έξοδο και 800.000 από κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα που είχε τοποθετηθεί στην GENERALLI.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων να θυμίσω ότι η ΑBN-Amro δεν υπάρχει στην Ελλάδα από το 2002, όταν πουλήθηκε στην ΑΣΠΙΣ του Παύλου Ψωμιάδη, που είναι σήμερα προφυλακισμένος.


Στις αρχές του 2010, και ενώ η ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ήταν υπό κατάρρευση, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εξαγόρασε έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ το 32% της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ξεκινώντας έτσι τις διαδικασίες πλήρους εξαγοράς της ΑΣΠΙΣ, η οποία, τελικά, μετονομάστηκε σε Τ ΒΑΝΚ.

Ένα χρόνο αργότερα η Τ ΒΑΝΚ, πρώην ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ, πρώην ABN-Amro συγχωνεύθηκε με το ΤΤ. Σύμφωνα με δήλωσή του ο κ. Τσουκαλάς έφυγε από την τράπεζα το 2010 άρα τα λεφτά που πήρε τα πήρε, στην πραγματικότητα, είτε από την ΑΣΠΙΣ και από τους ταλαίπωρους που χάσανε τα λεφτά τους με την υπόθεση Ψωμιάδη ή από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο χρηματοδοτήσαμε εμείς, οι φορολογούμενοι, με την ανακεφαλαιοποίηση και τις Κρατικές εγγυήσεις.

Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για την εθελουσία αλλά και για την ασφάλεια που λέει ότι του απέφερε 800.000 ευρώ αποζημίωση. Όταν το 2002 ο Ψωμιάδης αγόρασε την ΑΒΝ τα αγόρασε όλα!
Ακόμα και τα ασφαλιστικά προγράμματα που συνέχισαν να τρέχουν μέσα από τις εταιρίες του.
Όσο για το πώς πήρε ο κ. Τσουκαλάς τόση μεγάλη αποζημίωση είναι γνωστό το κόλπο που γινόταν και σε Ελληνικές Τράπεζες (όχι μόνον σε Τράπεζες του εξωτερικού, όπως ισχυρίζεται) για τα διευθυντικά στελέχη με φουσκωμένους και πλασματικούς μισθούς.
Αυτά τα ολίγα για να μη μας περνάει ο κ. Τσουκαλάς για ηλίθιους.
πηγή:Harris Kodopoulos
 Share on Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου