Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στο Λεκανοπέδιο !!

Απαιτείται Μητροπολιτικός Δήμος..


Ο Δήμος Αθηναίων, 
όπου σήμερα υπάρχουν 66 Δήμοι, ώστε να προχωρεί απρόσκοπτα το δημοτικό έργο. Αυτά  είπε, μεταξύ άλλων,  ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης,  κατά την ομιλία του χτες βράδυ στα γραφεία της Δυναμικής Ελλάδας.
Λεπτομερέστερα, σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο, όπου κυριαρχούσαν οι νέοι άνθρωποι, η Δυναμική Ελλάδα  και η Ένωση Πολιτών για την Παρέμβαση υποδέχτηκαν  το δήμαρχο, εκδηλώνοντας την υποστήριξή τους προς τη νέα του υποψηφιότητα. 
Το δήμαρχο καλωσόρισαν ο πρώην υπουργός κ. Ηλίας Μόσιαλος, ο δημοσιογράφος κ. Περικλής Βασιλόπουλος και ο καθηγητής κ, Νίκος Μουζέλης, ενώ συντόνιζε η κ. Έλενα Μαντζαβίνου. Μετά την ομιλία του κ. Καμίνη, ακολούθησε συζήτηση.
Άλλα αξιοπρόσεκτα σημεία της τοποθέτησης Καμίνη:
- Αργήσαμε να βγούμε προς τα έξω γιατί το μέγεθος των προβλημάτων ήταν τεράστιο και χρειαζόταν πολλή μελέτη, η παράταξή μας ήταν ετερόκλητη με πολλά εσωτερικά προβλήματα,  ο ίδιος ο Δήμος ως μηχανισμός ήταν -και σε μεγάλο βαθμό είναι ακόμα- αναποτελεσματικός και η κρατική γραφειοκρατία ασύλληπτη
- Έχουμε μειώσει κατά πολύ το χρέος του Δήμου, παρόλο που η κρατική επιχορήγηση είναι κατά πολύ χαμηλότερη
- Η κοινωνική πολιτική έχει αποδώσει μεγάλους καρπούς, με τη στήριξη και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και, ακόμα, από οικονομική βοήθεια χωρών όπως η Ελβετία ή η Νορβηγία
- Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, πρώτος ο Δήμος απαίτησε και εφάρμοσε τη νομιμότητα
- Το Σύνταγμα καθάρισε από τα τσαντίρια επίσης με πρωτοβουλία του Δήμου
- Όλη η οικονομική δραστηριότητα του Δήμου είναι κάθε στιγμή αναρτημένη στο διαδίκτυο και ελέγξιμη από τον κάθε πολίτη
-Η επανεκλογή θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση του έργου μας, τώρα που υπάρχει η γνώση και έχει δρομολογηθεί η βελτίωση των προβλημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις πρώτες δημοσκοπήσεις δίνουν καθαρή πρωτιά Καμίνη για το Δήμο, με σημαντική  διαφορά από τους αντιπάλους του.
πηγή: athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου