Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ελλάς, Ευρώπη...

Παναθηναϊκός! 

 Οι πράσινοι «έπνιξαν» στη λάβα του ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, 
 νίκησαν σε ένα ακόμη ντέρμπι 66-62 και παίρνουν κεφάλι στη μάχη των αιωνίων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που θα τους οδηγήσει στο Μιλάνο!
Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά έκανε το καθήκον του. Για μία ακόμα φορά ανάγκασε τον Ολυμπιακό να φύγει με το κεφάλι… σκυμμένο από το ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη δεν… σεβάστηκαν καθόλου τους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές Ευρώπης παίρνοντας την νίκη με 66-62.
Τι κι αν δεν έπαιζαν Έλληνες διαιτητές, αλλά ξένοι. Το αποτέλεσμα ήτα και πάλι το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός κυρίαρχος. Και σε παρκέ και σε εξέδρα.
Ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο το ξεκίνημα της αναμέτρησης να είναι νευρικό και για τους δύο. Στα πρώτα τρία λεπτά, ειδικά, οι λανθασμένες ενέργειες και από τις δύο ομάδες ήταν πολλές με αποτέλεσμα το σκορ να είναι στο 2-2, ύστερα από καλάθια των Ντάνστον και Λάσμε. Όσο κυλούσε το δεκάλεπτο ο ρυθμός άνοιγε, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να είναι πιο… προσεκτικοί. Μάντζαρης και Διαμαντίδης έκαναν το 5-5 από τα 6.75, ενώ ο Πεδουλάκης άλλαξε τον Λάσμε με τον Γκιστ στην θέση «5». Ο Αμερικάνος αν και μπήκε… κρύος, έχασε ένα ζευγάρι βολών, στην συνέχεια «έγραψε» το 7-87 στο 6’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου