Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ?????

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ !!!!
ΚΛΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ
 ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ??


Η μετωπική επίθεση του Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρου Κοντονή εναντίον του Δημάρχου Στέλιου Μποζίκη στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σε συνδυασμό με την έμμεση τοποθέτησή του υπέρ του Παύλου Κολοκοτσά “είναι έντιμος”, άνοιξε το δρόμο για πολλές συζητήσεις.
Τα στελέχη του κ. Κολοκοτσά βλέποντας την επιθυμία του Βουλευτή να φύγει από δήμαρχος ο Στέλιος Μποζίκης, επιζητούν διακαώς τη στήριξή του για να είναι οι νικητές του επαναληπτικού γύρου.

Αυτός ήταν και ο λόγος της αιφνίδιας επίσκεψης του Αντώνη Αντίοχου χθες το πρωί στο γραφείο του Βουλευτή. Ο κ. Αντίοχος συνοδευόταν από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της “Ζακυνθινής Αναγέννησης” Άκη Ζήβα.
Το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έγινε γνωστό. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες ο Βουλευτής δεν πρόκειται να αλλάξει στάση απέναντι στο Δήμαρχο. Φυσικά δεν μπορεί να βγεί ανοιχτά και να ζητήσει από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν υποψήφιο που προέρχεται από το χώρο της ΝΔ.
Κρατάει, όμως, αυτή την ώρα μια “καυτή” εκλογική πατάτα. Γιατι σε περίπτωση ήττας του σημερινού Δημάρχου, οι κεντροαριστεροί θα κατηγορήσουν και επιρρίψουν ευθύνες στον κ. Κοντονή. Το φιλικό κλίμα ανάμεσα στους κ.κ. Κοντονή και Κολοκοτσά συντηρήθηκε με τις δηλώσεις του Στρατηγού ότι “όποιος και εάν είναι Βουλευτής στο νησί, εγώ θα ζητήσω τη συνδρομή του για να λυθούν ουσιώδη ζητήματα του τόπου”.


πηγή: imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου