Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε ....

Στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη, 

Όπου έχασε την ζωή του ένας 42χρονος ηλεκτρολόγος και εργοδηγός,  
μόνιμος υπάλληλος της ΔΕΗ και πρόεδρος του Σωματείου Ορυχείων Σταθμών Μεγαλόπολης.
Ο άτυχος 42χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία, αργά χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης σε εκσκαφέα στο ορυχείο της ΔΕΗ στο Ψαθί Μεγαλόπολης.
Η σορός του 42χρονου έχει μεταφερθεί για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης που ενεργεί προανάκριση έχει ζητήσει αυτοψία στον χώρο του ατυχήματος και θα πραγματοποιηθεί από την Επιθεώρηση Μεταλλίων Νοτίου Ελλάδος.

Ο άτυχος εργαζόμενος, πατέρας δύο παιδιών και τη σύζυγό του να ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, κεραυνοβολήθηκε, κυριολεκτικά, από 6.000 βολτ, όπως αναφέρουν οι συνάδελφοί του. Και αποδίδουν το θάνατό του στις ελλείψεις ανταλλακτικών, για να αντικατασταθεί το υλικό που υπέστη βλάβη, με αποτέλεσμα ο εργοδηγός να προσπαθήσει να επισκευάσει τη βλάβη. Αναφέρουν επίσης ότι εργάζονται υπό καθεστώς πίεσης, διότι υπάρχει εντατικοποίηση της εργασίας, ενώ όλοι είναι  επιστρατευμένοι.
Είναι ο τρίτος συνεχόμενος Αύγουστος κατά τον οποίο στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης θρηνούν ένα ανθρώπινο θύμα, εργαζόμενο στην επιχείρηση.
 πηγή: agenda-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου