Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Εν μέσω κρίσης ο Λάκης ?

Έχει βγάλει 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό !!!

 Κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών,  
για να πληροφορηθεί αν επιβεβαιώνονται οι σχετικές φήμες και αν έχει ελεγχθεί φορολογικά η νόμιμη προέλευση των χρημάτων Προσωπικό πόλεμο στον Λάκη Λαζόπουλο κήρυξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις φήμες ότι ο γνωστός κωμικός έβγαλε στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης 3 εκατ. ευρώ Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, ζητώντας να πληροφορηθεί αν αληθεύουν οι φήμες ότι οκ. Λαζόπουλος ήταν μεταξύ των προσώπων που έστειλαν κεφάλαια στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης.
Επιπλέον, ερωτά αν έχει ασκηθεί ο προβλεπόμενος φορολογικός έλεγχος για να διαπιστωθεί η νόμιμη προέλευση των κεφαλαίων.
Στο εισαγωγικό κείμενο της ερώτησής του, ο κ. Γεωργιάδης κατηγορεί τον Λ. Λαζόπουλο ότι «κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρηθεί η πολιτική αστάθεια, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη χρεοκοπία της χώρας και στην έξοδό μας από τη ζώνη του ευρώ».
«Τα κίνητρα της δράσης του θα μπορούσαν να είναι ιδιοτελή», τονίζει ο κ. Γεωργιάδης, αν αληθεύουν οι πληροφορίες για εξαγωγή χρημάτων από τη χώρα. Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, κατηγορείται ο κ. Λαζόπουλος ότι επιδιώκει να φύγει η χώρα από την ευρωζώνη, για να πλουτίσει ο ίδιος!
Ο κ. Γεωργιάδης διατύπωσε σαφέστερα τον ίδιο ισχυρισμό, μιλώντας στο βραδινό δελτίο του Star: «Αν είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ. στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος».


πηγή:ienimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου