Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ζήτησε να δει !!!

Τον Γιώργο ο Ανδρουλάκης... 


Ðüñïò - 13ï ÅôÞóéï Óõìðüóéï Óýìçò: "Ç êñßóç çãåóßáò óôçí Åõñþðç: Ôñßá ðéèáíÜ óåíÜñéá ãéá ôï ìÝëëïí ôçò ÅõñùðáúêÞò ¸íùóçò". (EUROKINISSI / ÖÉËÇÓ ÂÁÓÉËÇÓ)
Συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου λέγεται πως έχει ζητήσει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ενδεχομένως και σήμερα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή. Υποθέτουμε πως ο Ν. Ανδρουλάκης θέλει να δει τον Γ. Παπανδρέου όχι σαν ευρωβουλευτής, αλλά σαν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αφού διατηρεί ακόμη και αυτή την ιδιότητα.
Βέβαια, ο Ν. Ανδρουλάκης θα προσέλθει στη συνάντηση ευρισκόμενος σε δυσχερή θέση αφού αν και γραμματέας ενός κόμματος, το οποίο επρόκειτο να διαλυθεί και να απορροφηθεί από τη ΔΗΠΠΑΡ, δεν είχε μέχρι τώρα αντιδράσει και δεν συνεκάλεσε, ως όφειλε και υποχρεούτο, τα, καταστατικώς αρμόδια, όργανα του ΠΑΣΟΚ για να αποφανθούν επί των κινήσεων διάλυσής του, η οποία απετράπη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και για τρεις λόγους.
Πρώτον, επειδή ο Γ. Παπανδρέου απέστειλε (τη γνωστή) επιστολή στον Ευάγγ. Βενιζέλο, με την οποίαν του δήλωνε την απόλυτη διαφωνία του, δεύτερον, όταν οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι η ΔΗΠΠΑΡ παίρνει μικρότερο ποσοστό από αυτό που πήρε το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και τρίτον, όταν οι επίδοξοι σύμμαχοι άρχισαν, ο ένας μετά τον άλλον, να εγκαταλείπουν το σχήμα αφήνοντας μόνον τον Νίκο Μπίστη να δικαιολογεί τη μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ σε ΔΗΠΠΑΡ.
Δεν ξέρω πως θα δικαιολογηθεί επ' αυτών στον Γ. Παπανδρέου, πάντως ελπίζω να μην επαναλάβει τη γραμμή του (πολιτικού) μέντορά του Κ. Σκανδαλίδη περί συνεδρίου μετά τις εκλογές, στο οποίο θα διώξουν τον Βενιζέλο, ούτε να μιλήσει για διασπαστική κίνηση όταν εκ της θέσεώς του είναι και ο ίδιος συνυπεύθυνος για τη διάλυση του άλλοτε κραταιού Κινήματος. Και φυσικά ελπίζω στη συνάντησή του με τον τέως προέδρο του ΠΑΣΟΚ ο νυν γραμματέας του κόμματος να του πει de profoundis όλα όσα λέει και στους άλλους συντρόφους του. Όλα όμως...

Πηγή:matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου