Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Εφτασε η ώρα !!!!

Για την αλλαγή !!!
Του Σταύρου Στραβόλαιμου

Μια κουβέντα είπε ο Παπανδρέου και τάραξε το εγχώριο σύμπαν.  
Χαμός  στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, αλιστράτησε η κλεπτοκρατία. Κι άρχισαν τα όργανα:« Προδότης, αποστάτης, διασπαστής, ανεύθυνος, τυχοδιώκτης, καταστροφέας, ανέντιμος και αχάριστος και άλλα πολλά «μεγάλα και σπουδαία».

Τρέμει το διαπλεκόμενο πολιτικο-οικονομικό σύστημα γιατί βλέπει να έρχεται η οριστική ρήξη μαζί του.
 Ο Παπανδρέου έρχεται με τη θέληση του λαού και μόνο, χωρίς μεσάζοντες και διαμεσολαβητές, χωρίς την ευχή των τρωκτικών της αρπαχτής ούτε καν την ανοχή τους.
Γιαυτό έχουν βάλει λιτούς και δεμένους να εμποδίσουν το εγχείρημα. 
Στα τηλεπαράθυρα πανηγύρι ύβρεων και αρλουμπολογίας από δεξιούς και αριστερούς καλοθελητές. 
Στον Τύπο, κομψευόμενοι «έγκριτοι» κονδηλοφόροι, παπανδρεολογούν  πασοκολογούντες υπέρ Βενιζέλου. 
 Βγάζει πραγματικά μάτι, του ποιοι, πως, πόσο και γιατί συμφωνούν εναντίον της δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα από τον πρώην Πρωθυπουργό.
 Όλα τα μωρά στην πίστα, λέει ο λαός μας σε ανάλογες περιπτώσεις. 
 Μέχρι και Καρεμαστινούς επιστράτευσαν, ακόμα και τη Δήμητρα έβαλαν μπροστά για να ματαιώσουν με τις ασχήμιες της την μεγάλη λαϊκή προσπάθεια.
Κοντά τους και όλοι οι επαγγελματίες σοσιαλιστές που συνεχίζουν να στηρίζουν το Βενιζελικό σύστημα σήψης και παρακμής. Όλοι αυτοί που συμβιβάστηκαν με τη Δεξιά και έπαιξαν τα βρώμικα παιχνίδια σε βάρος των ελλήνων πολιτών, προσποιούμενοι ότι τους νοιάζει δήθεν η ενότητα.
Ποια ενότητα όμως βρε παλικάρια; -Την ενότητα της ντε και καλά παραμονής στην εξουσία; -Την ενότητα της υπουργικής καρέκλας ; - Την ενότητα των αξιωμάτων, των κρατικών θέσεων και των ρόλων;-Την ενότητα να απενοχοποιούνται ο Ζάππειος Πρωθυπουργός που δεν υπέγραφε το «λάθος» που υπηρετεί με κολωτούμπες ολκής και ο προκάτοχος του που ήπιε το αμίλητο νερό, αφού κατέστρεψε τη χώρα; -Την ενότητα να ποδοπατείται χωρίς δισταγμό ο αγώνας και η ζωή εκατομμύριων ελλήνων; - Την ενότητα να συνεχίζει η χώρα να βιώνει την αγωνία, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το τι θα ξημερώσει αύριο μετά από τόσες αιματηρές θυσίες;- Την ενότητα να προσχηματίζονται κάποιοι τον «προοδευτικό πόλο» σε μια δεξιά κυβέρνηση και στη πράξη να εφαρμόζουν την πιο στυγνή νεοφιλελεύθερη αντιλαϊκή πολιτική; - Την ενότητα της συνδιαλλαγής και υποταγής στα συμφέροντα;-Την ενότητα να καθυβρίζεται και να απαξιώνεται η Ιστορία και η διαχρονική προσφορά του Κινήματος, χωρίς καμία διάθεση και τόλμη να υποστηριχτεί το παρελθόν μας;-Την ενότητα τέλος να παίρνονται πίσω όποιες σημαντικές μεταρρυθμίσεις έγιναν τη διετία ΠΑΣΟΚ 2004 -2009;Όχι δεν θα πάρουμε. Είμαστε με τον Γιώργο Παπανδρέου από επιλογή, πιστοί στους ορισμούς της δημοκρατικής μας συνείδησης, έτοιμοι να τον στηρίξουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο στην νέα προσπάθεια που κάνει για το συμφέρον της χώρας. Ότι και να κάνουν ότι και να λένε δεν μας πτοούν. Η αλήθεια είναι δίκη μας, σε λίγο ο άνεμος της μεγάλης αλλαγής θα πνεύσει παντού και στο διάβα του θα παρασύρει τα πάντα. Έφτασε η ώρα. 
 Πηγή: Σταύρος Στραβόλαιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου