Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Είναι απίστευτος !!!!!

Ο Ευάγγελος ο Συνωμότης...

Πήγε να..."εξαγοράσει" τον Παπανδρέου με μία θέση στα...ψηφοδέλτια..
Μήπως τον μπέρδεψε για την ....καλτσοδέτα Καϊλή και τους καρεκλοκένταυρους..."φίλους" του..???
Η συνάντηση Βενιζέλου - Παπανδρέου που προηγήθηκε της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου Της Δημοκρατίας ουσιαστικά απέβη άκαρπη.
Ο Βενιζέλος ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και ο πρώην πρωθυπουργός του απάντησε ότι έχει, με την επιστολή που προ καιρού του είχε αποστείλει, διατυπώσει τις θέσεις του και σε αυτές εμμένει.
Κατόπιν τούτων η ίδρυση νέου κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου θα πρέπει να θεωρείται, εκτός δραματικών εξελίξεων, δεδομένη.
Πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Βενιζέλος είπε
στον Παπανδρέου ότι αποδέχεται τη θέση του για ....έκτακτο συνέδριο είναι (όπως υποστηρίζει και η πλευρά Βενιζέλου και η πλευρά Παπανδρέου) παντελώς ανυπόστατες.
Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και διήρκεσε μόλις ένα τέταρτο και εν συνεχεία οι δύο άνδρες πήγαν να ψηφίσουν.
Ο κ. Παπανδρέου αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Βενιζέλος και Παπανδρέου μετά την ψηφοφορία θα ενημερώσουν τους συνεργάτες τους για την πορεία της συζήτησής τους.
Οι πληροφορίες λένε πως ο Βενιζέλος, κάτω από το συναίσθημα του πανικου που τον έχει κυριεύσει. είπε ότι "εξάντλησε όλα τα περιθώρια ώστε να πάει η παράταξη ενωμένη στις εκλογές".
Ο ίδιος του επισήμανε ότι η ενότητα του ΠΑΣΟΚ είναι εθνική, παραταξιακή και ηθική υποχρέωσή του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η θέση του είναι στην παράταξη και στα ψηφοδέλτιά της «για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν».
Η υποκρισία και το θράσος του δεν έχουν όρια...
Εχοντας μεταβάλλει το κίνημα σε προσωπικό φέουδο με υπηκόους τύπου Ρήγα, Κουκουλόπουλου, Καρύδη, Γρηγοράκου, Πρωτόπαππα, Αλ Σαλέχ κά, θυμήθηκε την ...ενότητα, τη συναίνεση και το....ΠΑΣΟΚ, έννοιες που έχει γράψει στα παιλαιότερα των υποδημάτων του...
Και έφαγε μια ξεγυρισμένη....πολιτική "σφαλιάρα" από το Γιώργο...
Η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού αναφέρει πως ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει καταθέσει τις απόψεις του και τις θέσεις του και για την πορεία της χώρας και για την πορεία του κινήματος, που παραμένουν σε ισχύ και είναι αναγκαίες.
Προτάσεις, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της προϊούσας διάλυσης που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα, της αναγέννησης και ανασυγκρότησής του. Επ' αυτών δεν υπήρξε ουσιαστική απάντηση από τον συνωμότη....

πηγή :Harris Kodopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου