Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ????

Όλα στο βωμό της... κονόμας ...

Στ.Kούλογλου...
Πρώην ΠΑΣΟΚ (Σημίτη), πρώην ΠΑΣΟΚ (Γ. Παπανδρέου), πρώην ΔΗΜΑΡ, πρώην ΚΚΕ Εσωτερικού, και εσχάτως ευρωβουλευτής του Σύριζα..
Γνωστό αρπακτικό της ΕΡΤ, που όταν διορίστηκε από την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου (ένα από τα μεγάλα και πολλά λάθη επιλογών του Γιώργου, επιπέδου Παναρίτη) στην διοίκηση της τότε ΕΡΤ, είπε το περίφημο:Προτιμώ να είμαι εκτός ΔΣ για να πουλάω τα ντοκυμαντέρ μου στην κρατική τηλεόραση...Δηλαδή για την κονόμα...
Όπως και έγινε και ο κ. Κούλογλου...συνετέλεσε στο κατρακύλημα της δημόσιας τηλεόρασης, όπως έκαναν επί Καραμανλή η Ποπάρα, οι Λυριτζο Οικονόμοι, οι Κωτάκηδες, οι Λιάτσοι και όλη η συμμορία του Ρουσόπουλου..

Ο κούλογλου άρχισε να φαντασιώνεται συνωμοσίες, διεθνείς σπέκουλες ως και...απόπειρες δολοφονίας...κατά των στελεχών του Σύριζα...
Οπως και ο Βαρουφάκης ο...πολύς Κούλογλου διαπίστωσε πως γίνεται ένα σιωπηρό πραξικόπημα για να πέσει η κυβέρνηση...Εάν αποτύχει ο Σύριζα, σημείωσε το λαμπρό μυαλό, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής θα μπορέσουν να ανέβουν στην εξουσία.
Ήδη είναι το τρίτο κόμμα σε ψήφους ενώ μια πτώση του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να δώσει ώθηση και σε άλλους ακροδεξιούς πολιτικούς σχηματισμούς στην Ευρώπη, όπως το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία», σημείωσε ο παντός καιρού και αρπαχτής και...όψιμος αριστερός Κούλογλου..
Ο Σύριζα αντιμετωπίζει σήμερα την ίδια κατάσταση με τη Χιλή του Σαλβαδόρ Αλιέντε τη δεκετία του ’70, διαπιστώνει ο μέγας δημοκράτης, που υπηρετεί πιστά τον Αλιέντε της Ευρώπης Τσίπρα (ο οποίος και τον έκανε ευρωβουλευτή πάντα για την κονόμα), όπως υπηρέτησε και τον Πινοσέτ....Γιώργο Παπανδρέου για την κονόμα...και τότε...!!! 
Μεγάλα λόγια από μεγάλους ανθρώπους.. Υποκλίνομαι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου